• Contact

Dealer van tweedehandsauto’s

Bent u op zoek naar een andere auto? Wilt u graag een tweedehandsauto kopen en zoekt u naar een betrouwbare dealer van tweedehandsauto’s? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van der Linden Auto’s in Hoogeveen is namelijk expert op het gebeid van tweedehandsauto’s. Al jarenlang zijn we een gerenommeerde dealer van tweedehandsauto’s. Ons aanbod aan tweedehandsauto’s is erg groot en wij kijken ernaar uit om u te helpen aan een nieuw vervoersmiddel. Wilt u meer weten over ons en onze tweedehandsauto’s? Lees dan even verder!

 

Van der Linden Auto’s: Uw dealer van tweedehandsauto’s

Het in Hoogeveen gevestigde Van der Linden Auto’s in gespecialiseerd in occasions. Het woord occasion is een synoniem voor tweedehandsauto’s. Met onze meer dan twintig jaar aan ervaring, deskundig persoon en betrouwbare dienstverlening kunnen wij u garanderen dat u bij ons geen kat in de zak koopt. Alle auto’s die bij ons binnenkomen worden getest volgend de Bovag-richtlijnen alvorens wij de auto’s te koop aanbieden. Dit doen wij om zeker te weten dat wij geen auto met gebreken verkopen. Van der Linden Auto’s zit gevestigd aan de Buitenvaart in Hoogeveen en is erg eenvoudig te bereiken. Wanneer u de A37 verlaat dan bent u binnen enkele luttele minuten bij ons.

 

Het aanbod van tweedehandsautodealer Van der Linden Auto’s

Het aanbod dat wij aan tweedehandsauto’s hebben staan is heel varierend. Dit omdat wij niet van enkele merken een paar auto’s hebben. Wij hebben namelijk doorgaans bijna alle bekende automerken staan en per merk ook nog eens een serieus aantal verschillende modellen. Ons aanbod is het ene moment wat groter dan en een andere keer weer wat kleiner, maar doorgaans hebben we altijd wel minstens 150 auto’s voor u klaarstaan. Ons aanbod is online te bekijken. We houden dit wekelijks bij zodat de kans dat de auto die u online ziet al weg is zo klein mogelijk blijft. Indien u een tweedehandsauto ziet die u graag wilt komen bekijken kunt u voor de zekerheid altijd even bellen of het voertuig nog aanwezig is.

 

Meer dan een dealer voor tweedehandsauto’s

Maar indien u denkt dat u bij ons alleen voor tweedehandsauto’s terecht kunt dan heeft u het mis. Van der Linden Auto’s heeft namelijk ook nog een aparte tak genaamd Van der Linden Autoservice. In deze werkplaats keuren, testen, repareren en onderhouden wij auto’s. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies voor financiering, vragen over lease en nog veel meer. Kijk een rond op onze site voor de mogelijkheden of kom gerust eens langs!

1
Scan de code Open in browser