• Contact

Dealer tweedehandsauto

Bent u op zoek naar een andere auto? Zoekt u een betrouwbare dealer in tweedehandsauto’s? Dan bent u zojuist op de juiste site terecht gekomen. Wij van Van der Linden Auto’s zijn namelijk gespecialiseerd in het verkopen van tweedehandsauto’s. Wilt u alles weten over onze waarden, dienstverlening en het huidige aanbod aan occasions dat wij hebben staan? Lees dan vooral even verder!


Verschil tussen tweedehandsauto en occasions

Mensen die zoeken naar een andere auto die zoeken vaak eerst wat rond op internet. Vaak zoeken ze dan op Google bijvoorbeeld op ‘tweedehandsauto kopen’, ‘tweedehands Volkswagen kopen’ of ‘tweedehandsauto Groningen’. De zoekresultaten geven dan sites met tweedehandsauto’s aan, maar spreken ook over occasions. Bij ons is dat ook zo. Boven in ons menu ziet u namelijk ook de knop ‘occasions’ staan. Vaak denken mensen dat er nog een verschil tussen tweedehandsauto’s en occasions zit, maar dit is niet het geval. Een occasions en tweedehandsauto zijn precies hetzelfde.
 
Het woord occasion komt uit Engeland en betekent kans. De reden dat een tweedehandsauto ook wel een occasion wordt genoemd is omdat de auto door een nieuwe koper een nieuwe kans wordt gegeven.
 

Van der Linden Auto’s: Dealer tweedehandsauto’s

Het in Hoogeveen gevestigde Van der Linden Auto’s is een gespecialiseerde dealer van tweedehandsauto’s. Onze showroom staat vol met prachtige occasions die klaar staan om meegenomen te worden. Dit kan onze all-in rijklaarservice die zelfs kan worden aangevuld met speciale pakketten. Klik op all-in rijklaarservice in ons menu voor meer informatie. Ons aanbod aan occasions heeft nogal veel verloop en wisselingen. Voor ons huidige site kunt u altijd op onze site kijken. Vrijwel altijd hebben wij meer dan 200 occasions voor u klaarstaan, de kans dat daar een tweedehandsauto tussen zit die u kan bekoren is dus wel erg groot.


Véél meer dan alleen een dealer van tweedehandsauto’s

Maar Van der Linden Auto’s heeft u veel meer te bieden dan alleen tweedehandsauto’s. Natuurlijk helpen wij u van A-Z bij het vinden van de juiste auto, maar wij hebben ook nog eens een eigen onderhoudsgarage. Alle auto’s die wij verkopen worden hier eerst getest volgens de BOVAG 40-punten checklist. Verder gebruiken wij deze garage voor het onderhouden en repareren van auto’s. Dit zijn auto’s die mensen bij ons leasen, bij ons gekocht hebben, maar ook auto’s die wij nog nooit onder ogen hebben gehad.


Tweedehandsauto uitzoeken bij Van der Lindenauto’s

Wilt u graag een tweedehandsauto aanschaffen? Zou u graag bij ons langs willen komen om naar occasions te kijken? We raden u aan om eerst even op onze site te kijken voor ons huidige aanbod. Heeft u een auto op het oog die u niet op onze site kan vinden? Dan kan u ons natuurlijk altijd even bellen. U bent tijdens onze openingstijden ook altijd welkom in onze showroom.

1
Scan de code Open in browser