• Contact

BMW-occasion kopen

Bent u een liefhebber van BMW en zou u graag een BMW-occasion willen kopen? Zoekt naar een betrouwbare BMW-occasion en vraagt u zich af waar u die kan vinden? U hoeft niet meer langer te zoeken! Wij hebben namelijk genoeg betrouwbare, mooie en scherp geprijsde BMW-occasions voor u klaarstaan. Wilt u alles weten over onze BMW-occasions? Lees dan vooral even verder.
 

Van der Linden Auto’s: Specialist in occasions

Bij Van der Linden Auto’s in Hoogeveen bent u op de juiste plek voor het uitzoeken van occasions. Wij hebben eigenlijk altijd ruim 200 auto’s voor u klaarstaan in en bij onze prachtige showroom. Daarnaast hebben wij op steenworpafstand nog onze werkplaats. Hier repareren, onderhouden en keuren wij auto’s. Bij de werkplaats kunt u terecht met uw auto die bij ons least, maar ook met een auto die u wel of niet bij ons gekocht heeft.
 
Wanneer u zoekt naar occasions dan zal u in eerste instantie uitsluitend met onze showroom van doen hebben. Hier kunt u namelijk langskomen om naar BMW-occasions te kijken en dit zal ook de plek zijn waar het kunnen hebben over lease, financiering en al het andere dat komt kijken bij het aanschaffen van een auto.
 

BMW-occasions bij Van der Linden Auto’s

Ons aanbod schommelt gedurende het jaar nogal, maar over het algemeen zitten wij vrij ruim in de BMW-occasions. Wij hebben de bekende BMW 1- t/m 7-serie, de X1 t/m X7, de i3, i8 en iX3 behoren allen tot ons aanbod. Al is dit dus niet altijd het geval. Van alle modellen hebben wij vaak ook verschillende carrosserieën. Soms komt het voor dat wij ook wat oudere BMW-modellen in of bij onze showroom hebben staan. Wanneer u wilt weten welke BMW-modellen wij momenteel te koop hebben dan raden we aan om boven in ons menu op occasions te klikken en te filteren op BMW’s.
 

Waarom een BMW rijden?

Er zijn 1001 redenen te bedenken waarom mensen graag een BMW rijden. Liefhebbers van BMW die al jarenlang een BMW rijden die weten dat, maar mensen die nog nooit een BMW hebben gehad zullen dit (nog) niet weten. De voordelen van een BMW zijn:
 

  • Een BMW is een betrouwbare auto.
  • BMW’s stralen bepaalde luxe en status uit.
  • Een BMW is een echte eyecatcher.
  • De meeste BMW-modellen zijn geschikt voor lange afstanden.
  • BMW’s rijden erg fijn. Dit komt omdat de auto’s stevig op de weg liggen.
  • Moet u een zware aanhanger of caravan mee? Voor een BMW is dit doorgaans geen probleem!

Natuurlijk gelden deze voordelen niet per se voor ieder model en daarnaast zijn er nog talloze andere voordelen te bedenken.
 

BMW-occasion kopen bij Van der Linden Auto’s

Wanneer u zoekt naar een BMW-occasion dan raden we u aan om eerst eens even op onze site rond te kijken naar ons actuele aanbod. De BMW-occasion die u vervolgens graag in het echt wilt bekijken die kunt u bij onze showroom in Hoogeveen komen bekijken. Het maken van een proefrit is uiteraard ook mogelijk. Wilt u graag een afspraak met een medewerker van ons? Bel ons dan even! Wilt u gewoon zomaar eens langskomen? Dat kan natuurlijk altijd tijdens onze openingstijden!

1
Scan de code Open in browser