• Contact

Betrouwbare tweedehandsauto

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Wilt u graag een tweedehandsauto kopen en zoekt u naar een verkoper van betrouwbare tweedehandsauto’s? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van der Linden Auto’s is meer dan alleen een verkoper van tweedehandsauto’s. Zo hebben wij ook een speciale werkplaats waar wij onderhoud, reparaties en keuringen uitvoeren. Iedere auto die wij te koop aanbieden wordt allereerst gekeurd. Zo weten wij zeker dat we een auto verkoper zonder gebreken. Meer weten over onze betrouwbare tweedehandsauto’s? Lees dan vooral verder
 

Van der Linden Auto’s: Betrouwbare tweedehandsauto’s verkoper

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van tweedehandsauto’s. Op onze site ziet u onder het kopje ‘Occasions’ altijd ons huidige aanbod aan tweedehandsauto’s. U kunt hier gewoon rondneuzen en filteren op bepaalde merken, modellen, carrosserieën, prijzen en kilometerstanden. De gegevens die wij bij mij een auto plaatsen zijn natuurlijk volledig te vertrouwen. Daarnaast kan u er ook van uitgaan dat een auto die wij te koop aanbieden is gecontroleerd op gebreken en problemen. Wij keuren een auto voordat wij een auto op onze site plaatsen en zullen wanneer wij wat vinden gepaste acties ondernemen. Dit zorgt ervoor dat we altijd een betrouwbare auto aan u zullen verkopen, maar geeft ons helaas niet de mogelijkheid om de garantie te geven die een fabriek u bijvoorbeeld wel kan geven.
 

Betrouwbare tweedehandsauto’s

Maar voor betrouwbaarheid is ook de auto zelf natuurlijk een belangrijke factor. De ene auto is namelijk betrouwbaarder dan de andere auto. Op gebied van betrouwbaarheid scoren over het algemeen auto’s uit Japan en Zuid-Korea erg goed. Uit tests blijkt dat tweedehandsauto’s met meer dan een ton op de teller uit deze landen ook nog altijd zeer betrouwbaar zijn. Toyota, Kia, Honda, Hyundai, Mazda en Subaru komen erg goed uit betrouwbaarheidstests op het gebied van tweedehandsauto’s. Andere eervolle vermeldingen zijn de Ford Fiesta, Ford Focus, BMW 3-serie en Skoda Octavia. Ook deze auto’s kwamen als tweedehandsauto erg goed uit de betrouwbaarheidstest.

 
Kopen van betrouwbare tweedehandsauto’s bij Van der Linden Auto’s

Bent u op zoek naar een tweedehandsauto? Kijk dan op onze site naar ons actuele aanbod. De merken en modellen die wij hierboven benoemd hebben behoren ook zeker tot ons assortiment. Wilt u graag een auto in het echt bekijken? Kom dan eens langs of maak een afspraak met ons.

1
Scan de code Open in browser