• Contact

Betrouwbare gezinsauto

Wilt u graag een nieuwe auto kopen? Zoekt u naar een betrouwbare gezinsauto en vraagt u zich af welke auto’s u nou echt kan vertrouwen? Veel mensen zijn op zoek naar betrouwbare auto’s, maar weten niet welke auto’s nou het beste uit de tests komen op het gebied van betrouwbaarheid. De auto’s bij Van der Linden Auto’s worden allemaal uitvoerig gekeurd voordat ze in de verkoop gaan. Wilt u alles weten over de meeste betrouwbare gezinsauto’s? Lees dan vooral even verder!
 

Betrouwbaarheid komt uit Azië

Volgens onderzoeken in het binnen- en buitenland komen de meest betrouwbare auto’s uit Azië. De Japanse en Zuid-Koreaanse merken doen het bij de tests op het gebied van betrouwbaarheid al jaren erg goed. Toyota, Suzuki, Honda, Mazda, Subara, Hyundai, Kia en nog een aantal andere merken zijn dus te bestempelen als betrouwbare auto’s. Al deze merken hebben ook hun modellen die we als gezinsauto kunnen zien. Wanneer u zoekt naar een betrouwbare gezinsauto dan kunnen we ook aanraden om zeker eens te kijken naar de modellen van deze merken.
 

Iets minder betrouwbare auto’s

Daar waar Zuid-Koreaanse merken op het gebied van betrouwbaarheid erg goed uit de test komen zijn er natuurlijk ook automerken die wat minder goed scoren. Zo scoren Europese merken als Citroën, Peugeot en Fiat niet altijd even goed op betrouwbaarheid. Skoda stond lange tijd ook bekend als onbetrouwbare auto, maar is de laatste jaren bezig met een opmars.
 

Betrouwbare gezinsauto’s van Van der Linden Auto’s

Wanneer u zoekt naar een betrouwbare verkoper van occasions ofwel tweedehandsauto’s dan bent u bij Van der Linden Auto’s aan het juiste adres. Wij verkopen niet alleen auto’s, maar hebben ook een eigen garage voor onderhoud, keuringen en reparaties. Elke auto die wij te koop aanbieden keuren we eerst voordat we de auto online zetten. Zo zorgen wij ervoor dat we altijd een betrouwbare auto verkopen waarvan we weten dat er geen gebreken zijn. Helaas is het niet mogelijk om hierbij de garantie te geven de een fabriek u kan geven wanneer u een auto nieuw aanschaft.
 

Bij Van der Linden Auto’s op zoek naar een betrouwbare gezinsauto

Wilt u graag een auto die goed scoort op betrouwbaarheid en lijkt het u fijn om bij Van der Linden Auto’s langs te gaan om te kijken naar het aanbod? U kunt al even kijken op onze site naar het assortiment dat wij bieden. Op onze site staan alle auto’s die wij u kunnen bieden namelijk overzichtelijk tentoongesteld. We raden u aan om hier alvast een rond te kijken of om gewoon eens bij ons langs te komen. In onze showroom helpen wij u natuurlijk erg graag.

1
Scan de code Open in browser