Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Betrouwbare autodealer in Drenthe

Wie een tweedehands auto aan wil schaffen, kan bij diverse autodealers terecht. Sommige autodealers hebben een groot aanbod, hanteren realistische prijzen en bieden goede services, maar dit is helaas niet bij iedereen het geval. Wilt u een goede investering doen en zeker weten dat u geen spijt krijgt van uw aankoop, dan is het belangrijk om een betrouwbare autodealer in Drenthe te zoeken voor de aankoop van uw occasion.

Het belang van een betrouwbare autodealer

Het is belangrijk om tijd en energie te steken in de zoektocht naar een betrouwbaar autobedrijf. Koopt u uw occasion bij een betrouwbare dealer, dan weet u namelijk zeker dat u een wagen koopt die aan uw eisen voldoet. Dit betekent dat de auto er van buiten goed uit ziet, maar ook van binnen van goede kwaliteit is. Omdat u zelf wellicht niet voldoende kennis heeft om een kwalitatief hoogwaardige auto te herkennen, is het belangrijk dat de dealer dit voor u doet. Daar komt nog bij dat onbetrouwbare autobedrijven de tellerstanden van occasions nog wel eens terug kunnen draaien. Dit betekent dat u te veel geld betaalt voor een wagen met te veel kilometers op de teller, zonder dat u dit in de gaten heeft. Komt u bij een betrouwbare dealer, dan gebeurt dit niet. Tot slot hanteren goede autobedrijven altijd realistische prijzen voor hun occasions. Dit betekent dat u nooit te veel betaalt, maar waar krijgt voor uw geld. Van der Linden auto's geeft bijvoorbeeld een duidelijk overzicht van de afleverkosten bij het kopen van een auto. Ook helpen ze u op financieel gebied bij het aanschaffen van een nieuwe auto met een speciale autofinanciering voor uw nieuwe auto.

Van der Linden auto’s: uw betrouwbare autodealer in Drenthe

Koopt u uw occasion bij Van der Linden auto’s in Drenthe, dan weet u zeker dat u met een betrouwbaar autobedrijf in zee gaat. De wagens van Van der Linden auto’s zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar zien er bovendien goed uit, hebben nooit een teruggedraaide tellerstand en krijgen altijd een eerlijke prijs. Daar komt nog bij dat het aanbod van benzine, diesel en hybride auto's bij Van der Linden auto’s erg groot is, waardoor de kans groot is dat u een occasion kunt vinden die aan uw eisen voldoet en bovendien binnen uw budget valt.

Bekijk onze occasions

 

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!