• Contact

Betrouwbare auto kopen

Bent u op zoek naar een andere auto en zou u graag een betrouwbare occasion willen kopen? Vraagt u zich af wat de meest betrouwbare auto’s zijn? Wanneer u een auto koopt dan wilt u natuurlijk dat u een auto aanschaft waaraan u maar weinig onderhoud hoeft te plegen. Deze garantie is natuurlijk nooit te geven, maar de auto’s die wij verkopen worden door ons gekeurd op mogelijke problemen voordat wij het voertuig te koop zetten. Wilt u alles weten over onze betrouwbare auto’s? Lees dan even verder!


Meest betrouwbare auto’s: Welk merk is het betrouwbaarst?

De betrouwbaarheid van een auto begint natuurlijk bij hoe het voertuig in elkaar gezet is. Het ene merk wordt als betrouwbaarder gezien dan het andere merk, maar natuurlijk kan er ook bij een betrouwbaar merk het één en ander verkeerd gaan. Volgens onderzoeken in binnen- en buitenland zijn auto’s afkomstig uit Azië over het algemeen het betrouwbaarst. Dit betekent dat merken als Honda, Toyota, Suzuki, KIA, Hyundai, Mitsubishi en Mazda erg goed scoren. Europese merken Volvo en Audi scoren met bepaalde modellen ook erg goed. Skoda stond een tijdje bekend als ‘probleemauto’, maar timmert goed aan de weg op gebied van betrouwbaarheid. Volkswagen, Renault en Peugeot komen niet altijd even goed uit de tests.
 

Auto bij Van der Linden kopen: Betrouwbare aanbieder van occasions

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van occasions. Dit betekent dat wij auto’s verkopen waarvan al eens een kentekenbewijs is uitgegeven aan een andere eigenaar. De auto die u bij ons koopt is dus een tweedehandsauto. Er is dus al eerder in gereden. Wanneer wij een auto verkopen dan keuren we de auto eerst, maar dit betekent helaas niet dat we u de garantie kunnen geven dat die een fabriek u geeft wanneer u een auto nieuw aanschaft. Wanneer er iets is met uw auto dan zijn we er echter wel voor u. Wij hebben namelijk ook een speciaal pand voor onderhoud, keuringen en reparaties.
 

Betrouwbare auto kopen bij Van der Linden Auto’s

De betrouwbare automerken die wij hierboven hebben genoemd behoren zeker ook tot ons assortiment. Op onze site kunt u kijken naar het actuele aanbod aan deze auto’s. Wilt u graag eens bij ons komen om naar auto’s te kijken en ons beter te leren kennen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom. We zien uw komst graag tegemoet.

1
Scan de code Open in browser