• Contact

Beste occasionsite

Bent u op naar een betrouwbare en goede site om een nieuwe occasion te kopen? Vraagt u zich af wat de beste site voor een occasion is? Wij zijn natuurlijk niet geheel objectief, maar wel een erg goede, misschien wel de beste, site op het gebied van occasions. Het verkopen van occasions is onze specialiteit. Op onze site kunt u ons ruime aanbod bekijken en kunt u alvast het een en ander lezen over de auto die u op het oog heeft. Benieuwd waarom wij één van de beste sites zijn voor occasions? Lees dan verder!

 
Wat is een occasion?

Voordat we het over onszelf, onze dienstverlening en onze auto’s gaan hebben is het wellicht verstandig om eerst even duidelijk te hebben wat een occasion is. Een occasion, ook wel een okkasie, is een auto die te koop wordt aangeboden, maar waarvoor al eens eerder kentekenpapieren zijn uitgegeven. Een occasion is dus een tweedehandsauto.
 

Beste site voor occasions

Als u dit leest dan zit u op onze site en dus op één van de beste occasions sites van Nederland. Bovenin ziet u in ons menu het knopje ‘Occasions’. Door hierop te klikken komt u op ons actuele aanbod aan occasions. Maar wat maakt ons nou een van de beste occasion sites? Dat zit hem erin dat ons aanbod altijd actueel is en dat wij een groot aanbod hebben. Wanneer u op onze site rondkijkt kunt u heel eenvoudig auto’s bekijken, filteren op bepaalde merken, modellen, carrosserieën, prijs en kilometerstand. Dit maakt onze site tot een site die mensen zeker bestempelen als een van de beste occasion sites.

 
Meer dan een site voor occasions

Maar in tegenstelling tot andere goede sites voor occasions zijn wij veel meer dan dat. Wij verkopen niet alleen occasions, maar bieden ook lease aan, helpen bij financiering en hebben een speciaal pand waar wij onderhoud, reparaties en keuringen verrichten. Wij verkopen dus niet alleen, maar kunnen eigenlijk alles voor u doen op het gebied van auto’s. Daarnaast loopt er in onze showroom deskundig personeel dat u graag voorziet van eerlijke informatie omtrent de auto’s waarin u geïnteresseerd bent.

 
Occasions bekijken bij Van der Linden Auto’s

Wilt u graag een occasion die u op onze site heeft gezien eens in het echt bekijken of heeft u belang bij het maken van een proefritje? Door ons even te bellen kunt u een afspraak met ons maken, maar natuurlijk bent u ook welkom om gewoon zomaar eens bij ons langs te komen. We zien uw komst graag tegemoet.

1
Scan de code Open in browser