• Contact

Bedrijfswagen kopen

Veel ondernemers hebben een bedrijfswagen. Deze wagen gebruiken ze om klanten te bezoeken, maar ook om inkopen te doen en andere zaken voor hun onderneming te regelen. Wilt u een bedrijfswagen kopen, maar wilt u niet te veel uitgeven aan de auto van de zaak? Dan kunt u er ook voor kiezen om een bedrijfswagen te kopen bij Van der Linden auto’s uit Hoogeveen.

Bekijk onze bedrijfswagens

 

De voordelen van een tweedehands bedrijfswagen

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor een occasion te kopen, in plaats van een gloednieuwe bedrijfsauto aan te schaffen. Dit is niet voor niets, want het aanschaffen van een tweedehands auto heeft diverse interessante voordelen. Ten eerste is een tweedehands auto altijd goedkoper dan een gloednieuwe auto, simpelweg omdat de auto er al kilometers op heeft zitten. Door een tweedehands auto te kopen, kunt u uw favoriete auto rijden zonder hier al uw spaargeld aan uit te geven. 

 

Daar komt nog bij dat een tweedehands auto er netjes, luxe en representatief uit ziet. Natuurlijk zijn er oudere occasions die wat minder representatief zijn voor uw organisatie, maar de auto’s van Van der Linden auto’s zien er stuk voor stuk zo goed als nieuw uit. 

Gegarandeerd een occasion die bij u past

Van der Linden auto’s uit Hoogeveen is al jaren gespecialiseerd in het verkopen van de beste bedrijfswagens van het moment. Door ons grote aanbod occasions, vindt u altijd wel een tweedehands auto die bij u en uw bedrijf past. Of u nu een personenauto of een bestelbusje nodig heeft voor uw bedrijf: wij hebben de juiste auto in ons aanbod. 

1
Scan de code Open in browser