• Contact

Bedrijfswagen kopen Assen

Bent u regelmatig onderweg om zaken te regelen voor uw bedrijf, dan kunt u ervoor kiezen een bedrijfsauto aan te schaffen. Door een bedrijfsauto te kopen, profiteert u van bepaalde fiscale voordelen en heeft u altijd een auto klaarstaan als u naar een klant moet, inkopen moet doen of iets anders moet regelen. Wilt u niet te veel geld uitgeven aan uw bedrijfswagen? Dan koopt u een tweedehands bedrijfswagen bij Van der Linden auto’s.

Bekijk onze bedrijfswagens

 

 
Geld besparen met een tweedehands bedrijfswagen

Koopt u een gloednieuwe bedrijfswagen, dan bent u minimaal 10.000 tot 15.000 euro kwijt. Wilt u niet zo veel geld uitgeven aan een bedrijfsauto, dan kunt u beter een tweedehands voertuig aanschaffen. Een tweedehands bedrijfsauto is nauwelijks van een gloednieuwe auto te onderscheiden, maar wordt wel goedkoper verkocht. Zo kunt u een mooie en representatieve auto rijden als ondernemer, maar bent u niet al uw spaargeld kwijt. 

Liever geen occasion kopen? Kies voor financial lease

Wilt u liever geen occasion aanschaffen, simpelweg omdat u geen liquiditeitsverlies wil? Dan kunt u er ook voor kiezen uw bedrijfsauto te leasen. Van der Linden auto’s verkoopt tweedehands bedrijfsauto’s, maar biedt ook leaseauto’s aan. Kiest u ervoor een auto te leasen, dan betaalt u het aankoopbedrag van het voertuig in kwestie per maand. Zo heeft u geen liquiditeitsverlies, maar kunt u wel een mooie bedrijfsauto rijden.

Van der Linden auto’s: uw betrouwbare occasion expert

Van der Linden auto’s verkoopt alleen veilige, comfortabele en representatieve occasions. Koopt u een occasion bij deze betrouwbare dealer, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod tweedehands bedrijfsauto’s? Kom dan vanuit Assen naar onze showroom in Hoogeveen, zodat u ons aanbod bedrijfswagens kunt bekijken.

1
Scan de code Open in browser