Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Bedrijfswagen kopen Hoogeveen

Niet alleen particulieren kunnen een tweedehands auto aanschaffen, ook ondernemers kunnen ervoor kiezen een occasion aan te schaffen. Van der Linden auto’s uit Hoogeveen heeft niet alleen een groot aanbod tweedehands gezinsauto’s, maar verkoopt ook tweedehands auto’s voor ondernemers. Meer over onze tweedehands bedrijfsauto's, leest u op deze pagina.

Bekijk onze bedrjifswagens

 

peugot-bipper-vdlEen tweedehans bedrijfwagen kopen: waarom?

De belangrijkste reden is omdat u met een tweedehands bedrijfsauto veel geld bespaart. Zelfs als u een vrijwel nieuwe auto van een A-merk koopt als occasion, bent u goedkoper uit dan wanneer u een gloednieuwe auto koopt. Dit betekent dat u niet veel geld hoeft te investeren en uw liquiditeit niet in gevaar brengt, maar wel een mooie bedrijfsauto rijdt. 

Van der Linden auto’s: uw betrouwbare occasion dealer 

Van der Linden auto’s is al jaren gespecialiseerd in het verkopen van tweedehands auto’s. Koopt u een occasion uit ons grote aanbod, dan weet u zeker dat deze auto van hoge kwaliteit is. Onze occasions worden namelijk uitgebreid getest en enkel verkocht als de auto aan onze strenge kwaliteitseisen voldoet. En omdat wij vele verschillende auto’s verkopen, vindt u in ons grote aanbod altijd wel een occasion die bij u past. Vindt u het belangrijk om uw tweedehands bedrijfsauto bij een betrouwbare dealer te kopen, dan bent u bij Van der Linden auto’s aan het juiste adres. 

Meer weten over onze auto’s? Neem dan contact met ons op. Wilt u onze occasions in het echt zien en misschien zelfs testen? Dan bent u welkom in onze showroom, die gevestigd is in Hoogeveen. Wij vertellen u graag meer over onze auto’s, maar u kunt uiteraard ook een proefrit maken als u naar onze showroom komt.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!