Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Bedrijfswagen kopen Hollandscheveld

Door een tweedehands bedrijfswagen te kopen, kunt u veel geld besparen. Dit betekent dat de balans van uw bedrijf in Hollandscheveld geen grote klap hoeft te verwerken, maar u wel een auto van de zaak kunt rijden.

Bekijk onze bedrijfswagens

 

peugeot-expert-vdlVan der Linden auto’s: voor een veilige, comfortabele en representatieve bedrijfsauto

Veel mensen denken dat tweedehands auto’s altijd oud en versleten zijn, maar dit is absoluut niet het geval. Van der Linden auto’s verkoopt enkel veilige, comfortabele en representatieve bedrijfsauto's, die stuk voor stuk uitstekend getest zijn door onze monteurs. 

Alleen als een bedrijfswagen helemaal aan onze strenge eisen voldoet, wordt de auto aan ons aanbod toegevoegd. Koopt u een auto bij Van der Linden auto’s, dan weet u dus zeker dat u een goede aankoop doet waar u nog vele jaren plezier van heeft.

Een bedrijfswagen kopen of leasen 

Bij Van der Linden auto’s kunt u uw bedrijfswagen kopen, maar is het ook mogelijk om een occasion te leasen. Wilt u geen liquiditeitsverlies, maar heeft u wel een auto van de zaak nodig? Dan sluit u een leasecontract af voor uw tweedehands bedrijfsauto. De auto staat direct op de naam van uw bedrijf en is van u, maar mag in delen betaald worden om de lasten voor u als ondernemer draaglijk te maken.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons aanbod bedrijfswagens

Bent u nieuwsgierig welke bedrijfswagens wij op dit moment als occasions verkopen? Neem dan een kijkje op onze website of bezoek onze showroom in Hoogeveen. Omdat Hollandscheveld in de buurt van Hoogeveen ligt, bent u in een mum van tijd op en neer. Wilt u meer weten over onze auto’s voor u onze showroom bezoekt? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!