• Contact

Bedrijfsoccasion kopen Emmen

Eigenlijk heeft u een bedrijfsauto nodig, maar u wilt of kunt niet te veel geld uitgeven aan de auto voor uw onderneming. Wat u in dit geval ook kunt doen, is een tweedehands bedrijfswagen kopen. Een tweedehands bedrijfsauto ziet er net zo representatief uit als een nieuwe bedrijfsauto, maar is wel veel goedkoper. Van der Linden auto’s helpt u graag de perfecte tweedehans bedrijfswagen te vinden voor uw bedrijf in Emmen.

Bekijk onze bedrijfdswagens

De kosten van een tweedehans bedrijfswagen

De kosten die u moet betalen voor uw tweedehands bedrijfsauto, zijn afhankelijk van enkele factoren. Denk hierbij aan het merk van de auto, maar ook aan het model, de leeftijd van de auto en het aantal kilometers op de teller. Koopt u bijvoorbeeld een oudere auto of een auto met meer kilometers op de teller, dan bent u relatief goedkoper uit.
 
Bent u benieuwd wat uw ideale bedrijfsauto ongeveer gaat kosten, als u deze tweedehands koopt bij Van der Linden auto’s? Neem dan eens een kijkje op onze website, want hier ziet u welke auto’s wij op dit moment verkopen (en voor welke prijzen). Wilt u onze auto's in het echt zien, dan komt u naar de showroom in Hoogeveen. Vanuit Emmen bent u in een mum van tijd in Hoogeveen om ons aanbod auto's te bekijken.

Van der Linden auto’s: voor iedereen de perfecte occasion

Wij verkopen ruime bedrijfsbusjes, maar we hebben ook een groot aanbod personenauto’s die u op de naam van uw bedrijf kunt kopen. Door ons grote aanbod van verschillende soorten occasions, vindt u altijd wel een tweedehands bedrijfsauto die bij u past. 

1
Scan de code Open in browser