• Contact

Bedrijfsoccasion kopen Beilen

Een bedrijfsoccasion is een tweedehands auto die u voor uw bedrijf gebruikt. Doorgaans zet u deze auto op de naam van uw bedrijf, zodat u van bepaalde fiscale voordelen profiteert. Van der Linden auto’s helpt u niet alleen de juiste occasion te vinden voor uw bedrijf, maar zorgt er ook voor dat deze auto op de juiste bedrijfsnaam komt te staan. 

Bekijk onze bedrijfsoccasions

 
Een tweedehands bedrijfswagen kopen: de mogelijkheden

Van der Linden auto’s heeft door de jaren heen een groot netwerk in de autobranche opgebouwd. Door ons grote netwerk in de branche, hebben wij regelmatig nieuwe bedrijfsoccasions in onze showroom staan. Het maakt niet uit wat voor occasion u zoekt voor uw bedrijf, want wij hebben vrijwel alle soorten tweedehands bedrijfswagens. Zo kunt u bij ons een kleinere bedrijfsauto kopen die u gemakkelijk in de grotere steden kunt parkeren, maar verkopen wij ook grotere bedrijfswagens. 

Een tweedehands bedrijfswagen leasen

U kunt uw tweedehands bedrijfswagen van Van der Linden auto’s in één keer betalen, maar het is ook mogelijk uw bedrijfsauto te leasen. In dit geval betaalt u het aankoopbedrag niet in één keer, maar in delen. Wel bent u eigenaar van de auto, direct na het tekenen van de leaseovereenkomst.

Nieuwsgierig naar ons aanbod? Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd welke tweedehands bedrijfswagens wij op dit moment in het aanbod hebben? Bekijk onze auto’s dan op de website of bezoek onze showroom. Onze showroom is gevestigd in Hoogeveen, in de directe omgeving van Beilen. 

 

Wilt u meer weten over onze auto’s voor u onze showroom in Hoogeveen bezoekt? Neem dan gerust contact met ons op, want wij vertellen u graag meer over ons bedrijf, de auto’s die wij verkopen en het leasen van een tweedehands bedrijfsauto.

1
Scan de code Open in browser