Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Volkswagen bedrijfsauto kopen Hoogeveen

Autobedrijf Volkswagen heeft door de jaren heen een goede naam opgebouwd. Omdat de auto’s van dit merk van uitstekende kwaliteit zijn, gaan ze vele jaren mee. Daarom worden er zo veel goede occasions van dit A-merk aangeboden, ook in de showroom van Van der Linden auto’s. U kunt bij ons een gezinsauto van dit Duitse merk kopen, maar ook een bedrijfsauto.

Bekijk onze occasions

De Volkswagen Caddy: een populaire bedrijfsauto

AVolkswagen_bedrijfsautoutobedrijf VW heeft door de jaren heen veel automodellen op de markt gebracht, ook voor ondernemers. Eén van de populairste en bekendste auto’s voor ondernemers, is de Caddy. Deze bedrijfsauto is niet alleen lekker ruim, maar rijdt bovendien erg lekker. Daar komt nog bij dat de Caddy, net zoals de andere auto’s van het Duitse merk, erg veilig is. Rijdt u rond in deze auto van de zaak, dan voelt u zich op en top veilig op de weg. 

Naast de Caddy, heeft Van der Linden auto’s regelmatig andere VW auto’s in het aanbod. U kunt ons huidige aanbod in onze showroom in Hoogeveen bekijken, maar ook op onze website.

Een goede occasion van een betrouwbare dealer

Koopt u uw tweedehands auto van de zaak bij Van der Linden auto’s, dan koopt u een goede occasion van een betrouwbare dealer. Dit brengt enkele garanties met zich mee. Zo kijken wij onze occasions altijd goed na, verkopen wij alleen auto’s zonder enige verborgen gebreken en checken wij ook altijd de tellerstand.

Een proefrit maken? Kom naar de showroom

Wilt u een proefrit maken in een van onze occasions of in meerdere auto’s? Dan bent u welkom in onze showroom in Hoogeveen. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u naar onze showroom komt? Neem dan gerust contact op.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!