• Contact

Volkswagen bedrijfsauto kopen

Autofabrikant Volkswagen heeft een uitstekend imago. De auto’s van dit merk zien er niet alleen goed uit, maar zijn bovendien honderd procent veilig, erg comfortabel en van uitstekende kwaliteit. Heeft u een nieuwe bedrijfsauto nodig en wilt u graag een auto van dit merk aanschaffen? Dan bent u bij Van der Linden auto’s aan het juiste adres. In onze showroom vindt u meerdere tweedehands bedrijfswagens van autofabrikant Volkswagen. 

Bekijk onze bedrijfswagens

 
Een geschikte bedrijfsauto voor iedere ondernemer

Van der Linden auto’s is altijd bezig het aanbod occasions uit te breiden. Zo zijn wij altijd op zoek naar hoogwaardige occasions die wij in onze showroom in Hoogeveen kunnen zetten. Omdat wij zo gefocust zijn op het uitbreiden van ons aanbod occasions, staan er vele verschillende auto’s in onze showroom. Denk hierbij aan meerdere Caddy’s, maar ook aan enkele Transporters met extra opbergruimte. Wat voor bedrijfswagen u ook zoekt, de kans is groot dat u deze auto in onze showroom tegenkomt. 

 

U kunt onze occasions in de showroom bekijken, maar ons actuele aanbod wordt ook op de website getoond. Heeft u geen tijd of zin om naar Hoogeveen te rijden, dan bekijkt u ons aanbod tweedehands auto’s gewoon online. 

Extra korting op uw occasion? Ruil uw auto in

Heeft u een mooie occasion gevonden in onze showroom, maar vindt u de prijs van deze auto nog net iets te hoog? Dan kunt u korting krijgen door uw huidige bedrijfswagen in te ruilen. Wij bekijken uw auto en bepalen de inruilwaarde van het voertuig. Deze inruilwaarde kunt u gebruiken om de aankoopprijs van uw nieuwe bedrijfswagen te verlagen. Zo kunt u uw bedrijfswagen extra goedkoop kopen. Meer weten? Neem dan contact met ons op, want wij beantwoorden uw vragen graag.

1
Scan de code Open in browser