• Contact

Renault bedrijfsauto kopen

Iedereen heeft andere eisen, wensen en verwachtingen bij het aanschaffen van een bedrijfsauto. Van der Linden auto’s begrijpt dit maar al te goed. Om zo veel mogelijk ondernemers te helpen de perfecte auto te vinden, vindt u in onze showroom vele verschillende bedrijfswagens. Zo verkoopt Van der Linden auto’s diverse tweedehands bedrijfswagens van het merk Renault. 

Bekijk onze bedrijfswagens

 
Uw perfecte bedrijfsauto vinden met Van der Linden auto's

Wij begrijpen dat u alleen geld wil investeren in een bedrijfswagen die voor u perfect is. Daarom helpen wij u deze auto te vinden. Geef door wat voor bedrijfswagen u zoekt en wat uw budget is en wij gaan voor u aan de slag. Ook als u alleen auto’s van het merk Renault wil bekijken, kunnen wij u helpen. Wij hebben namelijk diverse occasions van dit merk in onze showroom in Hoogeveen staan. 

Alleen occasions van hoge kwaliteit

In onze showroom in Hoogeveen vindt u enkel occasions van hoge kwaliteit. Deze occasions rijden lekker, zijn honderd procent veilig en hebben geen verborgen mankementen. Koopt u een auto uit onze showroom, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. Zelfs als u een oudere bedrijfswagen koopt, heeft u hier jaren plezier van. 

Van der Linden auto’s: leasen en kopen

U kunt uw tweedehands bedrijfswagen bij ons kopen, maar het is ook mogelijk uw auto te leasen. Heeft u echt een auto van de zaak nodig, maar wilt u de liquiditeit van uw bedrijf niet in gevaar brengen? Dan sluit u gewoon een leasecontract af voor uw tweedehands bedrijfswagen om de kosten van deze auto maandelijks te betalen.

1
Scan de code Open in browser