• Contact

Peugeot bedrijfsauto kopen

Autofabrikant Peugeot maakt niet alleen voertuigen voor particulieren, maar produceert ook bedrijfsauto’s. Van der Linden auto’s heeft enkele voertuigen van dit merk in het aanbod. Het gaat om tweedehands auto’s van het gerenommeerde merk, zowel voor particulieren als voor ondernemers. Heeft u een nieuwe auto van de zaak nodig, maar wilt u hier niet te veel geld aan uitgeven? Dan koopt u een tweedehands Peugeot bedrijfswagen bij Van der Linden auto’s. 

Bekijk onze bedrijfswagens

 
Een goedkope bedrijfsauto van hoge kwaliteit

Natuurlijk wilt u een hoge kwaliteit bedrijfswagen aanschaffen, waar u vele jaren gebruik van kunt maken. Wat u echter wil voorkomen, is dat de spaarrekening van uw bedrijf geplunderd moet worden om een goede auto van de zaak te kopen. 

Wilt u een goede én goedkope bedrijfswagen aanschaffen? Dan bent u bij Van der Linden auto’s uit Hoogeveen aan het juiste adres. In onze showroom vindt u namelijk alleen occasions, ofwel tweedehands auto’s. Deze auto’s zijn van uitstekende kwaliteit, maar worden wel voor aantrekkelijke prijzen verkocht.

Een auto kopen of een auto leasen

Veel mensen denken dat het niet mogelijk is een occasion te leasen. Bij veel dealers is dit inderdaad niet mogelijk, maar Van der Linden auto’s biedt wel leasecontracten aan. Heeft u een auto van de zaak nodig, maar wilt u niet dat de liquiditeit van uw bedrijf in gevaar komt door deze grote uitgave? Dan sluit u een leasecontract af om de kosten van uw bedrijfswagen te spreiden. 

Nieuwsgierig geworden? Kom naar onze showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod tweedehands bedrijfswagens? Kom dan naar onze showroom in Hoogeveen. Hier kunt u al onze auto’s bekijken en eventueel ook een proefrit maken. Vragen? Neem dan contact met ons op.

1
Scan de code Open in browser