• Contact

Opel bedrijfsauto kopen

Van der Linden auto’s verkoopt hoge kwaliteit occasions. Niet alleen aan particulieren, maar ook aan ondernemers. Zo vindt u ook diverse tweedehands bedrijfsauto’s in ons aanbod. Bent u groot liefhebber van het merk Opel of bent u het gewend een bedrijfswagen van dit merk te rijden? Dan helpen wij u graag een geschikte bedrijfswagen van dit merk te vinden.

Bekijk onze bedrijfswagens 

 
Geld besparen met een tweedehands bedrijfsauto

Door een tweedehands bedrijfswagen te kopen, kunt u veel geld besparen. Een tweedehands exemplaar van een auto is namelijk altijd goedkoper dan het gloednieuwe exemplaar van dezelfde auto. Door uw auto bij Van der Linden auto’s te kopen, kunt u een hoogwaardige bedrijfswagen aanschaffen zonder uw zakelijke spaarrekening te plunderen. 

Tip: u kunt uw huidige bedrijfswagen inleveren. Door uw auto in te leveren, kunt u nog meer geld besparen. Bij het inruilen van uw auto krijgt u namelijk korting op de occasion die u in onze showroom in Hoogeveen koopt.

Van der Linden auto’s: auto's van hoge kwaliteit

Van der Linden auto’s verkoopt enkel auto's van hoge kwaliteit. Deze auto’s zijn enkele jaren oud en uitvoerig gecontroleerd. Door al onze auto’s goed te controleren, weten wij zeker dat we veilige, soepel rijdende en mooie auto’s verkopen. Bij Van der Linden auto’s heeft u dan ook altijd de garantie dat u een goede investering doet.

Een proefrit maken? Kom naar de showroom
Wilt u een proefrit maken in een van onze Opel bedrijfswagens? Kom dan naar onze showroom in Hoogeveen. Hier kunt u niet alleen onze auto’s bekijken, maar kunt u ook proefritjes maken in de auto’s die u mooi vindt. Meer weten over ons aanbod tweedehands bedrijfswagens? Neem dan contact met ons op.

1
Scan de code Open in browser