• Contact

Bedrijfswagen kopen Meppel

U kunt naar de dealer gaan om een gloednieuwe bedrijfswagen te kopen, maar u kunt ook een occasiondealer bezoeken om een tweedehands bedrijfsauto aan te schaffen. Van der Linden auto’s is uw betrouwbare en zeer ervaren occasiondealer uit Hoogeveen, die u graag helpt de beste bedrijfswagen aan te schaffen voor uw bedrijf.

Bekijk onze bedrijfswagens 

 

Het grote voordeel van een tweedehands bedrijfsauto

Het grote voordeel waar u van profiteert als u een tweedehands bedrijfswagen koopt, is het feit dat een occasion veel goedkoper is dan een nieuwe auto. Zeker als u een auto koopt die al enkele jaren op de openbare weg heeft gereden en er al wat kilometers op heeft zitten, kunt u de auto voor een zeer aantrekkelijke prijs kopen. Zelfs als u een auto koopt die zo goed als nieuw is en nog nauwelijks heeft gereden, bent u met een occasion altijd goedkoper uit. 

 

Koopt u een occasion voor uw bedrijf, dan is de klap voor uw balans minder groot. Wel kunt u een mooie en representatieve bedrijfsauto rijden, want de occasions van Van der Linden auto’s zien er stuk voor stuk zo goed als nieuw uit.

Een bedrijfsbusje voor een aantrekkelijke prijs? Bekijk ons aanbod bedrijfswagens

Wilt u een ruim bedrijfsbusje aanschaffen, maar wilt u hier niet te veel voor betalen? Bekijk dan eens ons grote aanbod bedrijfswagens op onze website. Ziet u een auto die aan uw eisen voldoet en bovendien binnen uw budget valt? Kom dan vanuit Meppel naar onze showroom in Hoogeveen, zodat u de betreffende auto in het echt kunt zien. Uiteraard mag u tijdens uw bezoek aan onze showroom in Hoogeveen ook een proefrit maken.

1
Scan de code Open in browser