• Contact

Bedrijfsauto Mercedes kopen

U heeft besloten dat u een bedrijfsauto aan wil schaffen. U wilt niet zomaar een auto van de zaak kopen, maar u koopt het liefste een mooie Mercedes. Het enige wat u tegenhoudt om uw perfecte bedrijfswagen aan te schaffen, is de hoge prijs van een auto van dit merk. Gelukkig heeft Van der Linden auto’s de oplossing: een tweedehands bedrijfswagen van dit gerenommeerde automerk. 

Bekijk onze bedrijfswagens

 
Waarom een bedrijfsauto van dit merk kopen?

Mercedes is een gerenommeerd automerk, dat bekend staat om de hoge kwaliteit auto’s die het merk produceert. Niet alleen voor particulieren, maar ook zeker voor ondernemers. De bedrijfswagens van dit merk zijn namelijk ook van uitstekende kwaliteit. Daar komt nog bij dat een bedrijfswagen van dit gerenommeerde merk een bepaald imago met zich meebrengt. Komt u bij uw (potentiële) klanten met een auto van dit merk, dan maakt u direct een goede indruk. 

Vind de perfecte occasion met Van der Linden auto’s

Van der Linden auto’s heeft meerdere occasions in het aanbod. Wij helpen u graag de perfecte bedrijfswagen te vinden, ook als u een wat kleiner budget heeft. Geef aan wat voor bedrijfswagen u zoekt, wat voor budget u heeft en welke eisen u aan uw bedrijfswagen stelt en wij gaan voor u aan de slag. Zo vindt u in een mum van tijd uw perfecte auto van de zaak, zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. 

 

U kunt ons huidige aanbod tweedehands bedrijfswagens in onze showroom in Hoogeveen bekijken, maar u kunt ons aanbod ook op de website zien. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op, want mogelijk kunnen wij u alsnog helpen de perfecte occasion voor uw bedrijf te vinden.

 

1
Scan de code Open in browser