• Contact

Bedrijfsauto kopen Meppel

Bent u op zoek naar een mooie, representatieve en comfortabele bedrijfsauto? Dan bent u aan het juiste adres bij Van der Linden auto’s. Deze betrouwbare dealer uit Hoogeveen verkoopt hoge kwaliteit occasions, ook aan zakelijke klanten. 

Bekijk onze bedrijfswagens

 
Jonge en oudere occasions voor uw bedrijf

Van der Linden auto’s verkoopt verschillende soorten occasions. Denk hierbij aan grotere bedrijfswagens, maar ook aan kleinere auto’s die u zakelijk kunt rijden. Verder worden er zowel jonge als oudere occasions verkocht. Schaft u een oudere occasion aan, dan kunt u al voor weinig geld een mooie bedrijfswagen rijden. Vindt u het prettiger een wat jongere auto te rijden, dan betaalt u iets meer voor een nieuwer model. Alles is mogelijk bij Van der Linden auto’s. 

 

Wilt u ons aanbod occasions eens bekijken? Kom dan naar onze showroom in Hoogeveen, in de buurt van Meppel. U kunt onze bedrijfswagens ook op de website bekijken, want ook hier wordt ons huidige aanbod tweedehands auto's getoond.

Een bedrijfsauto leasen? Het is mogelijk

U kunt een bedrijfswagen kopen bij Van der Linden auto’s, maar het is ook mogelijk een auto van de zaak te leasen. Door een auto te leasen, kunt u de aankoopkosten van de bedrijfswagen spreiden. In dit geval betaalt u de kosten namelijk niet in één keer, maar maandelijks. Wel wordt u direct de eigenaar van de auto: de occasion komt op uw bedrijfsbalans te staan en is in het bezit van uw bedrijf. 

 

Meer weten over het leasen van een auto? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op. Ook als u een andere vraag heeft voor Van der Linden auto’s, mag u uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden.

1
Scan de code Open in browser