• Contact

Bedrijfsauto kopen Hoogeveen

U kunt uw privéauto voor zakelijke doeleinden gebruiken, maar u kunt er ook voor kiezen een bedrijfsauto aan te schaffen. Wilt u niet te veel geld betalen voor de auto van de zaak? Dan kunt u een tweedehands bedrijfswagen aanschaffen. Dit doet u bij Van der Linden auto’s: uw betrouwbare occasion dealer uit Hoogeveen. 

Bekijk onze bedrijfswagens

 
Een tweedehands bedrijfsauto kopen

De meeste ondernemers kiezen ervoor een tweedehands bedrijfswagen aan te schaffen, in plaats van een gloednieuwe auto van de zaak aan te schaffen. Dit is niet voor niets, want tweedehands auto’s zijn altijd goedkoper dan nieuwe auto’s. En u bezuinigt zeker niet op kwaliteit als u een tweedehands auto koopt, want de meeste tweedehands auto’s zijn niet eens van nieuwe auto’s te onderscheiden. 

Occasions van hoge kwaliteit

Occasion dealer Van der Linden auto’s verkoopt alleen tweedehands voertuigen van hoge kwaliteit. Wij kopen geen auto’s in die versleten zijn, verborgen mankementen hebben of simpelweg te oud zijn om nog veilig rond te kunnen rijden. De auto’s die wel door onze keuring heen komen, worden altijd uitgebreid gecheckt en eventueel gerepareerd. Pas als een auto helemaal aan onze strenge eisen voldoet, wordt het voertuig verkocht. Koopt u een occasion bij Van der Linden auto’s, dan weet u zeker dat u een goede bedrijfswagen koopt. 

Bent u nieuwsgierig naar ons aanbod occasions? Kom dan naar onze showroom. Hier kunt u eventueel ook een of meerdere proefritten maken. Wilt u ons aanbod eerst online doornemen, zodat u met een specifiek doel naar de showroom komt? Dan bekijkt u onze tweedehands bedrijfswagens op onze website. Als u een vraag heeft over een specifieke auto op onze website, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

1
Scan de code Open in browser