Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Bedrijfsauto kopen Hollandscheveld

Als u regelmatig onderweg bent voor uw bedrijf, kan het lonen een bedrijfsauto aan te schaffen. Wilt u eigenlijk een bedrijfswagen kopen, maar heeft u zich tot nu toe laten tegenhouden door de vrij hoge kosten van een auto van de zaak? Koop dan een tweedehands bedrijfswagen bij Van der Linden auto’s. Door een tweedehands auto van de zaak te kopen, kunt u veel geld besparen.

Bekijk onze bedrijfswagens

 

opel-combo-vdlAltijd een occasion die bij u past

Van der Linden auto’s heeft altijd een groot aanbod tweedehands bedrijfsauto’s. Door ons grote aanbod occasions, vindt u altijd wel een auto die bij u past. Of u nu op zoek bent naar een grote bus die u voor uw bedrijf kunt gebruiken of een degelijke personenauto: u vindt uw perfecte bedrijfswagen in onze showroom. 

Bent u nieuwsgierig naar ons huidige aanbod occasions voor bedrijven? Kom dan naar onze showroom. U vindt onze showroom in Hoogeveen, in de buurt van Hollandscheveld. Bekijkt u het aanbod liever eerst online? Dan kunt u terecht op onze website, want ook hier wordt ons huidige aanbod occasions getoond. 

Van der Linden auto's: occasions in diverse prijsklassen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een mooie bedrijfswagen aan kan schaffen. Daarom verkopen wij occasions in diverse prijsklassen. Koopt u een oudere auto, dan hoeft u niet meer dan 10.000 euro uit te geven aan uw auto van de zaak. Koopt u een wat nieuwer model, dan komt u in een andere prijsklasse. In ieder geval is er voor ieder budget een mooie auto van de zaak te vinden: ook in de lagere prijsklassen. 

Heeft u vragen over onze occasions? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op onze website, maar ook per mail of uiteraard telefonisch.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!