Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Bedrijfsauto kopen Emmen

Wilt u een bedrijfsauto kopen, maar wilt u hier niet te veel geld aan uitgeven? Dan kunt u een tweedehands bedrijfswagen aanschaffen. Een tweedehands auto is altijd goedkoper dan een gloednieuwe auto uit de fabriek. En omdat Van der Linden auto’s alle occasions in het aanbod goed controleert, weet u zeker dat u een goede auto aanschaft.

Bekijk onze bedrijfswagens 

 

peugeot-expert-vdlGeld besparen? Koop een tweedehands bedrijfsauto

Door een tweedehands bedrijfswagen aan te schaffen, kunt u veel geld besparen. Zelfs auto’s van de beste merken zijn tweedehands altijd goedkoper dan gloednieuw. U kiest zelf hoe oud uw tweedehands bedrijfswagen ongeveer moet zijn. Zo kunt u een vrij oude auto aanschaffen om veel geld te besparen, maar kunt u ook net wat meer uitgeven voor een jongere bedrijfswagen. 

En wilt u uw bedrijfswagen gespreid betalen? Dan is dit zeker mogelijk, want Van der Linden auto’s biedt ook financial lease aan voor alle occasions. Least u uw auto, dan kunt u de auto maandelijks afbetalen. De auto is wel direct in uw bezit. Dit betekent dat de bedrijfswagen direct op uw balans komt te staan, ook met lease.

Van der Linden auto’s: alleen de beste occasions 

Van der Linden auto’s verkoopt alleen de beste occasions. Dit zijn auto’s van gerenommeerde automerken, die stuk voor stuk uitvoerig gecontroleerd zijn door professionele automonteurs. Koopt u een occasion uit onze showroom, dan weet u zeker dat u een verstandige investering doet. 

Meer weten over onze auto’s? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u onze occasions komen bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Hoogeveen, nabij Emmen. U kunt onze occasions ook op de website bekijken, om eventueel later alsnog naar de showroom te komen voor een proefrit.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!