• Contact

Bedrijfsauto kopen Beilen

Heeft u een bedrijfsauto nodig? Dan bent u bij Van der Linden auto’s uit Hoogeveen aan het juiste adres. Wij verkopen hoge kwaliteit occasions aan particulieren en ondernemers in de omgeving. Niet voor hoge prijzen, maar altijd voor aantrekkelijk lage kosten. 

Bekijk onze bedrijfswagens

 
Een tweedehands bedrijfsauto kopen

Door een tweedehands bedrijfswagen aan te schaffen, kunt u veel geld besparen. Een occasion is namelijk altijd goedkoper dan een nieuwe auto. Wel moet u goed opletten bij het kopen van een tweedehands auto. Niet alle occasions zijn namelijk van hoge kwaliteit. Zeker als u een occasion bij een particulier koopt, loopt u het risico te veel te betalen of simpelweg een miskoop te doen. 

Koopt u een tweedehands bedrijfswagen bij Van der Linden auto’s, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. Wij verkopen alleen tweedehands auto’s van hoge kwaliteit, voor aantrekkelijk lage prijzen. Ook verkopen wij alleen occasions van de beste merken, waaronder BMW en Audi.

Een occasion leasen: Van der Linden auto’s

Wilt u een auto van de zaak aanschaffen, maar wilt u de liquiditeit van uw organisatie niet in gevaar brengen door een bedrijfswagen te nemen? Dan kunt u ervoor kiezen een occasion te leasen bij Van der Linden auto’s. In dit geval betaalt u de totale kosten van de auto niet direct, maar worden deze kosten over maandelijkse betalingen verspreid. Zo kunt u een mooie bedrijfswagen rijden, maar brengt u de liquiditeit van uw bedrijf niet in gevaar. 

Meer weten over het leasen van een tweedehands bedrijfswagen? Neem dan contact met ons op. Wilt u onze occasions bekijken? Dan kunt u langs komen in onze showroom in Hoogeveen, in de buurt van Beilen. Ook kunt u ons huidige aanbod occasions op de website bekijken.

1
Scan de code Open in browser