Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Bedrijfsauto kopen Assen

U kunt uw privéauto ook zakelijk gebruiken, maar soms is het interessanter een bedrijfswagen aan te schaffen. Zeker als u vaak onderweg bent voor uw werk, bijvoorbeeld om klanten of leveranciers te bezoeken, is het vanuit fiscaal oogpunt interessanter een auto van de zaak te kopen.  Bent u op zoek naar een hoogwaardige tweedehands bedrijfswagen in Assen en omgeving? Dan bent u bij Van der Linden auto’s aan het juiste adres. 

Bekijk onze bedrijfswagens

peugeot-partnet-vdl-hgvOccasions van de beste merken

Bij Van der Linden auto’s koopt u een kwalitatief hoogwaardige, veilige, mooie én aantrekkelijk geprijsde occasion van een gerenommeerd automerk. Wij verkopen occasions van merken als Mercedes-Benz en Volkswagen, maar ook van merken als Fiat, Renault, Citroën en Opel. Bent u het gewend auto’s van een specifiek merk te rijden? Dan helpen wij u graag een occasion van dit merk te vinden, zodat u bij uw favoriete automerk kunt blijven. 

Wij verkopen kleine bedrijfswagens, maar ook extra ruime bedrijfsbusjes. En weet u niet zo goed wat voor bedrijfswagen u aan moet schaffen? Dan helpen wij u graag deze keuze te maken door u professioneel en uiteraard geheel vrijblijvend aankoopadvies te geven. 

Een bedrijfsauto kopen of leasen 

U kunt uw occasion direct aanschaffen bij Van der Linden auto’s, maar het is ook mogelijk uw bedrijfswagen te leasen. Door een auto te leasen, brengt u de liquiditeit van uw bedrijf niet in gevaar. U betaalt de kosten van uw bedrijfswagen in dit geval namelijk niet in één keer, maar in maandelijkse (lage) betalingen. 

Meer weten over het leasen van een bedrijfswagen? Neem dan gerust contact met ons op. En wilt u ons aanbod occasions bekijken? Kom dan naar onze showroom in Hoogeveen, nabij Assen. U kunt onze occasions ook op de website bekijken.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!