Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Bedrijfsauto kopen

Als u regelmatig naar klanten, leveranciers en andere zakenrelaties moet, is het handig als u een bedrijfswagen heeft. U kunt een gloednieuwe auto aanschaffen, maar u kunt er ook voor kiezen een tweedehands auto te kopen. Een occasion ziet er zo goed als nieuw uit, maar is wel veel goedkoper dan een gloednieuwe auto. 

Bekijk onze bedrijfswagens 

peugot-bipper-vdlEen bedrijfsauto kopen bij een betrouwbare dealer

Koopt u een tweedehands bedrijfswagen, dan is het belangrijk dat u met een betrouwbare dealer in zee gaat. Alleen een betrouwbare dealer kan een hoge kwaliteit bedrijfswagen leveren, zonder verborgen mankementen of een teruggedraaide tellerstand. Ook weet u bij een betrouwbare dealer zeker dat de auto goed nagekeken is. 

Van der Linden auto’s verkoopt een groot aantal occasions, waaronder ook tweedehands bedrijfswagens. Het maakt niet uit wat voor budget u heeft voor uw bedrijfswagen, want wij hebben voor vrijwel ieder budget een geschikte auto in ons aanbod. 

Auto van de zaak aanschaffen: drie tips

Gaat u voor het eerst een auto van de zaak aanschaffen? Dan geven wij u graag drie belangrijke tips voor een goede investering. 

1. Denk aan de toekomst als u uw bedrijfswagen gaat aanschaffen. Kunt u deze auto over enkele jaren ook nog gebruiken, of kunt u dan beter een andere occasion aanschaffen?
2. Neem een auto die bij uw bedrijfsidentiteit aansluit. Vindt u het belangrijk luxe uit te stralen, dan kunt u beter in een luxer model investeren. 
3. Maak altijd een proefrit in uw nieuwe bedrijfswagen. De auto moet namelijk wel lekker rijden. 

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over het aanschaffen van een tweedehands auto van de zaak? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u ons aanbod occasions bekijken? Dan bent u welkom in onze showroom in Hoogeveen.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!