• Contact
Voor onderhoud en reparatie aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres

APK

Ja, ook uw auto moet periodiek worden gekeurd; De APK. Controleer hier uw APK datum.

Bij deze keuring wordt hoofdzakelijk gelet op de veiligheid van de auto en dus ook op de veiligheid van u en uw passagiers. Wilt u weten vóór welke datum uw auto weer gekeurd moet zijn? Klik dan op onderstaande link! Wist u trouwens dat als u in het bezit bent van de Van der Linden Servicepas, de keuring inclusief de kosten van roetmeting(diesel), viergasmeting en afmeldkosten gratis zijn? Daar kunt u toch niet omheen? Dus gewoon bellen voor een afspraak of het online contactformulier invullen!

 

Voertuiggegevens raadplegen

Wij beschikken over data uit talloze bronnen en zijn de partij voor de verstrekking van voertuiginformatie.Daarnaast verzorgen wij dienstverlening omtrent de import en export van voertuigen. De RDW registreert APK-Data, technische en andere gegevens van voertuigen. Op deze pagina kunt u de gegevens van voertuigen met een Nederlands kenteken opvragen. Van alle beschikbare voertuiggevens kunt u lezen wat de betekenis is. Hiervoor klikt u op de informatiebutton (vakje met de Informatie ernaast). Voor gegevens die door derden aan de RDW zijn gegeven, neemt de RDW geen verantwoordlijkheid voor de juistheid. Dergelijke gegevens zijn herkenbaar aan een vakje met een Informatie ernaast. De diensten waarvoor u een RDW-bedrijfsnummer dient te hebben zijn momenteel alleen via een abonnement beschikbaar. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.vwe.nl of neem (vrijblijvend) contact op met onze sales-afdeling.

Vraag op tijd een APK-keuring aan bij Autoservice Van der Linden in Hoogeveen

Heeft u een brief van de RDW op de mat? Enkele maanden vóór de uiterste APK-datum ontvangt u een herinneringsbrief van de RDW. Hierin staat vermeld voor welke datum uw auto voor de APK-keuring moet. Weet u trouwens dat als uw auto maximaal twee maanden vóór de uiterste APK-datum wordt gekeurd deze keuring dan niet tien of twaalf maanden geldig is, maar zelfs veertien maanden? Een voorbeeld: Stel dat uw huidige APK geldig is tot bijvoorbeeld 10 juni en u laat hem op z’n vroegst op 11 april al keuren, dan hoeft de auto pas over veertien maanden (of in het geval van een tweejaarlijkse keuring over 26 maanden) weer gekeurd te worden. Let wel op; elke dag later dan het voorbeeld van 11 april wordt in mindering gebracht op de extra twee maanden. Hou dus uw APK-datum goed in de gaten en laat uw auto twee maanden eerder keuren. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met Van der Linden Autoservice en wij leggen het graag aan u uit!

Neem contact met ons op


Diensten

1
Scan de code Open in browser