• Contact

Autodealer in Drenthe

Bij het aanschaffen van een auto, kunt u kiezen uit een gloednieuwe wagen of een occasion. Een occasion is een tweedehands auto die u bij de autodealer in Drenthe aan kunt schaffen, voor een veel lagere prijs dan een nieuwe auto die nog nooit in het bezit is geweest van een andere eigenaar. Twijfelt u over de aanschaf van een occasion? Lees dan in dit artikel welke drie redenen u heeft om een occasion te kopen en waar u dit kunt doen.

Drie redenen om een occasion te kopen

Er zijn drie belangrijke redenen om een occasion aan te schaffen in plaats van een nieuwe wagen. De eerste en voor de meeste mensen belangrijkste reden om een tweedehands auto te kopen, is dat een occasion veel goedkoper is dan een nieuwe auto. Dit betekent dat de auto van uw dromen ineens wel binnen handbereik is, simpelweg door de wagen tweedehands te kopen. Een andere reden om een tweedehands auto te kopen, is omdat ook deze wagens van hoge kwaliteit zijn. Ze zijn niet gloednieuw, maar worden wel van top tot teen nagekeken en pas aangeboden als ze helemaal aan de eisen van de monteurs voldoen. De laatste reden om een occasion te kopen, is omdat het aanbod tweedehands auto's steeds groter is geworden. U hoeft niet te kiezen uit een klein aanbod met auto's die u eigenlijk allemaal niets vindt, maar komt eenvoudig meerdere wagens tegen die u wel zou willen rijden. Van der Linden auto's verkoopt benzine, diesel en ook hybride auto's. 

Van der Linden auto’s: een betrouwbare occasion autodealer in Drenthe

Van der Linden auto’s in Hoogeveen is een betrouwbare autodealer die gespecialiseerd is in het verkopen van verschillende soorten occasions. In het aanbod tweedehands auto's vindt u wagens die nog zo goed als nieuw zijn en slechts 1 eigenaar hebben gehad, maar vindt u ook goedkopere auto's voor mensen met een kleiner budget. Wat voor wagen u ook wil kopen, welke verwachtingen u ook heeft en wat uw budget ook is: in de showroom van deze betrouwbare autodealer in Drenthe vindt u de occasion die bij u past. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een occasion? Neem dan contact met ons op. 

Bekijk onze occasions

 

1
Scan de code Open in browser