• Contact

Autobedrijf Meppel

Bent u woonachtig in Meppel of de wat kleinere omliggende plaatsen als Staphorst, De Wijk, Ruinerwold of Rogat en zoekt u naar een autobedrijf? Zoekt u naar een autobedrijf dat u van A-Z kan helpen op het gebied van auto’s? Dan moet u bij Van der Linden Auto’s zijn. Wij zitten niet in Meppel, maar wel heel dichtbij Meppel. Wij zitten namelijk aan de Buitenvaart in Hoogeveen. Op dit industrieterrein hebben wij een showroom en een werkplaats. Alles weten over ons autobedrijf op steenworp afstand van Meppel? Lees dan vooral even verder!
 

Van der Linden Auto’s in Hoogeveen

Oké, steenworp afstand is wellicht wat overdreven, maar we zitten wel dichtbij Meppel. Vanaf het centrum van Meppel bent u met zo’n twintig minuten autorijden bij onze showroom. Bij onze showroom kunt u langskomen om maar liefst ruim 200 occasions te komen bekijken. Bij Van der Linden Autoservice, dat op hetzelfde industrieterrein zit als de showroom, zijn wij hard aan het werk met keuring, reparaties en het onderhouden van auto’s. Voor zowel het aanschaffen van occasions als het onderhouden, repareren en keuren van auto’s bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Meer dan een occasion aanbieder

Maar wij verkopen niet alleen occasions. Bij ons kunt u namelijk ook leasen. Onze vaste partner, wij en u kijken samen naar de mogelijkheden qua financiering en maken samen een overeenkomst voor uw leaseauto. Zakelijke lease, private lease, financial lease en lease op maat. Bij ons kan het allemaal. Op onze site kunt u al de nodige informatie over leasen bij Van der Linden vinden, maar voor lease op maat is het natuurlijk het beste om even persoonlijk contact te hebben. Hiervoor nodigen we u graag uit in onze showroom.
 

Autogarage dichtbij Meppel

In onze garage/werkplaats zijn wij dagelijks bezig met het repareren, onderhouden, keuren en testen van auto’s. Wij zijn hier natuurlijk vaak bezig met auto’s die mensen bij ons leasen of occasions die mensen bij ons gekocht hebben, maar dat betekent niet dat wij auto’s die niet bij ons wegkomen niet onderhouden, repareren of keuren natuurlijk. Mocht u zoeken naar een specialistische garage dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kom gerust eens langs of bel ons even van tevoren! De deuren van ons autobedrijf dichtbij Meppel staan wagenwijd voor u open.

1
Scan de code Open in browser