• Contact

Autobedrijf Hollandscheveld

Bent u woonachtig in het Drentse Hollandscheveld en zoekt u naar een autobedrijf in de buurt? Weet u dat Van der Linden Auto’s nét niet in Hollandscheveld ligt, maar voor iedereen binnen of rondom Hollandscheveld snel te bereiken is? Aan de Buitenvaart tussen Hoogeveen en Hollandscheveld zijn wij het autobedrijf dat u vanaf Hollandscheveld binnen luttele minuten kunt bereiken. Meer weten over ons en wat Van der Linden Auto’s u kan bieden? Lees dan vooral verder!
 

Waar ligt Van der Linden Auto’s?

Wanneer u zoekt naar een autobedrijf in Hollandscheveld dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij liggen dan wel nét buiten de dorpsgrens van Hollandscheveld, maar kunnen vanuit ons kantoorpand en garage Hollandscheveld zien liggen. Op de Buitenvaart tussen Hoogeveen en Hollandscheveld hebben wij twee panden. Een pand betreft onze showroom en is de plek waar u auto’s kunt bekijken en waar wij u graag voorzien van deskundig advies op het gebied van het kopen van een auto. Het andere pand zit iets verderop en is onze werkplaats. Hier verrichten wij onderhoud, Apk’s en reparaties aan auto’s.
 

Wat kan Van der Linden Auto’s u bieden?

Zoals gezegd beschikt Van der Linden over twee locaties op de Buitenvaart tussen Hoogeveen en Hollandscheveld. In onze showroom kunt u terecht om een occasion uit te zoeken. Onze medewerkers helpen u hier graag met deskundig advies, een persoonlijk gesprek en een goede kop koffie. Indien u dat wenst kunt u een proefrit maken in de auto die u op het oog heeft.
 
Wanneer u een auto heeft gevonden dan kunt u die bij ons aanschaffen en leasen. Inruilen is natuurlijk ook mogelijk bij ons. Wanneer u voor leasen gaat dan kunt u van onze samenwerkingspartner Bank & Geld-advies snel een helder overzicht krijgen van de periodieke kosten. Benieuwd naar wat dit inhoudt? Maak gerust een afspraak om langs te komen.
 
Bij Van der Linden Autoservice kunt u langskomen voor een APK, een kleine of grote onderhoudsbeurt, een reparatie of om uw auto te laten nakijken wanneer u vermoed dat er een defect is. U kunt natuurlijk bij ons langskomen met uw auto als u uw auto bij ons leaset, maar ook als u uw auto ergens anders gekocht heeft dan helpen wij u natuurlijk graag.

 
Ons autobedrijf dichtbij Hollandscheveld bezoeken

Wanneer u graag bij ons langs wil komen om een nieuwe auto uit te zoeken of om een reparatie of onderhoudsbeurt te laten uitvoeren dan kunt u in beide gevallen het beste even een belletje met ons plegen. We plannen dan de tijd voor u in en zorgen ervoor dat er iemand is dus u volledig op uw wenken kan bedienen. Neem gerust en geheel vrijblijvend eens contact met ons op!

1
Scan de code Open in browser