• Contact

Autobedrijf Emmen

Bent u woonachtig in Emmen of de omgeving van Emmen en zoekt u naar een autobedrijf bij u in de buurt? Zou u graag een autobedrijf willen vinden waarbij u terecht kan voor zowel het aanschaffen of leasen van een auto, maar waar u ook het onderhoud en reparaties kan laten doen? Dan bent u bij Van der Linden Auto’s in Hoogeveen aan het juiste adres. Wij hebben op de Buitenvaart in Hoogeveen een showroom en een aparte werkplaats. Vanaf Emmen zijn wij enorm eenvoudig te bereiken. Meer weten over ons? Lees dan vooral even verder!

 

Binnen een halfuurtje van Emmen naar dit autobedrijf

Wanneer u zoekt naar een autobedrijf dan wilt u zakendoen met een professionele partij met ervaring en is vertrouwen enorm belangrijk. Van der Linden Auto’s in Hoogeveen in zo’n professionele partij die u kunt vertrouwen. Wij werken met een team vol deskundigen en kunnen u op alle vlakken helpen. Zo kunnen wij u advies geven bij het aanschaffen van een auto, hebben wij verstand van financiering, weten wij alles over lease en bent u bij ons ook op de juiste plek voor onderhoud, reparatie en keuringen. 

Vanuit het centrum van Emmen bent u tussen de 25 en 30 minuten kwijt om met de auto bij ons te komen. Wanneer u bij Hoogeveen-Oost de snelweg verlaat dan bent u direct op het juiste industrieterrein en is het nog maar een klein stukje naar zowel onze showroom als naar onze werkplaats. Deze liggen namelijk op steenworpafstand van elkaar.

 

Occasions die vandaag al meekunnen naar Emmen

Onze showroom staat vol met allerlei auto’s. Wij hebben een groot assortiment en een ruim aanbod qua merken. Bij ons kunt u voor bijna elke auto terecht en daarnaast kunt u altijd vragen naar een bepaalde auto, ook als die niet op onze site staat. Wellicht kunnen we u toch verder helpen. Op onze site vindt u altijd een actueel aanbod aan auto’s die wij hebben staan. U bent natuurlijk welkom om te kijken of een proefrit te maken. Dankzij onze all-in rijklaarpakketten kunt u in vele gevallen de auto die u op het oog heeft dezelfde dag nog meenemen. Dit is helaas niet altijd het geval. Hierover praten we u graag bij wanneer u bij ons bent.

 

Reparatie, onderhoud, APK en meer

Maar u bent voor nog veel meer dan occasions bij ons aan het juiste adres. U kunt uw auto ook bij ons brengen voor Apk, reparatie en onderhoud. Onze werkplaats is er voor auto’s die wij hebben verkocht, bij ons worden geleased, maar natuurlijk ook voor auto’s die wij nog nooit gezien hebben. Ons personeel kijkt ernaar uit om u te helpen met de ontstane problemen bij uw auto.

 

Van Emmen naar Hoogeveen voor specialisme

We snappen dat u voor bepaalde kleine zaken niet naar Hoogeveen komt met uw auto, maar voor de grote dingen raden we u aan om voor zekerheid te gaan. Die zekerheid bieden wij. Van der Linden Auto’s is een specialist en heeft kennis van zaken. Heeft u twijfels over uw auto? Neem dan het zekere voor het onzekere en kom eens langs bij ons!

1
Scan de code Open in browser