• Contact

Auto inruilen op een occasion

Rijdt u op dit moment in een voertuig waar u niet zo tevreden mee bent, bijvoorbeeld omdat de wagen niet meer aan uw eisen voldoet? Dan kunt u ervoor kiezen om uw wagen in te ruilen. Veel mensen denken dat ze hun voertuig alleen in kunnen ruilen voor een nieuw exemplaar, maar dit is niet het geval. Ook als u een tweedehands auto koopt, kunt u uw oude voertuig gewoon inruilen bij de dealer.

Het inruilen van een auto: zo werkt het

Het inruilen van uw oude wagen lijkt misschien ingewikkeld, maar in feite is dit helemaal niet zo lastig. Het enige wat u hoeft te doen om van uw oude voertuig af te komen en een nieuwe occasion mee naar huis te kunnen nemen, is uw wagen meenemen naar de dealer. De dealer kijkt vervolgens wat uw auto waard is, bijvoorbeeld door naar het interieur, het exterieur, de onderdelen en eventuele mankementen te kijken. Op basis van de staat van uw auto, krijgt u vervolgens een inruilwaarde van de dealer. Deze inruilwaarde wordt van de aankoopprijs van de occasion af gehaald, zodat u korting krijgt op uw nieuwe auto. En is uw oude wagen nog veel waard, dan kunt u uw occasion zelfs bijna gratis of helemaal voor niets meenemen.

Uw wagen inruilen bij Van der Linden auto’s

Van der Linden auto’s heeft een groot aanbod van verschillende soorten occasions, die u onder andere mee naar huis kunt nemen door uw oude wagen achter te laten. U krijgt een eerlijke inruilwaarde voor uw voertuig terug, gebruikt deze inruilwaarde om uw nieuwe occasion te financieren en u heeft een nieuwe wagen voor een aantrekkelijke prijs. Bijkomend voordeel: u zit zelf niet meer met de verkoop van uw oude voertuig en hoeft ook niet na te denken over het stallen van uw oude voertuig. Van der Linden auto's bereidt u goed voor op de kosten die u maakt tijdens het kopen van een occasion. Bekijk het overzicht van de afleverkosten. Ruilt u de wagen in, dan blijft deze namelijk gewoon bij Van der Linden auto’s staan en hoeft u enkel uw nieuwe occasion mee te nemen.

Bekijk onze occasions

 

1
Scan de code Open in browser