• Contact

Auto goedkoop kopen

Bent u op zoek naar een andere auto? Zoekt u naar een betrouwbare aanbieder van goedkope tweedehandsauto’s? Dan bent u bij Van der Linden Auto’s in Hoogeveen op de juiste plek. Wij testen onze auto’s uitvoerig voordat we ze voor een scherpe prijs te koop aanbieden. Zo koopt u altijd een goedkope auto waarvan u zeker weet dat u goed zit. Wilt u weten welke auto’s wij zoal hebben staan? Daarover vertellen we in dit artikel meer.

 

Auto goedkoop kopen: Dat kan bij Van der Linden Auto’s!

Wanneer u op zoek bent naar een occasion dan wilt u natuurlijk niet te veel betalen. Bij Van der Linden Auto’s hoeft dat ook niet. Wij streven ernaar om mensen blij te maken met het kopen van een nieuwe auto. Wij willen dus uitsluitende betrouwbare auto’s verkopen waarvan wij zeker weten dat u als consument plezier zal beleven aan het voertuig. Daarnaast hanteren wij eerlijke prijzen. Bij ons kunt u dus een auto in zoverre goedkoop kopen dat wij gaan voor een scherpe prijs. Relatief gezien zijn we dus een goedkope aanbieder van auto’s.

 

Wat voor goedkope auto’s heeft Van der Linden Auto’s?

Doorgaans als u zoekt naar een goedkope auto dan komt u in vele gevallen uit bij de wat kleinere modellen. Bepaalde automerken staan bekend als duur, denk aan een BMW, Mercedes en Audi, terwijl andere modellen wat scherper geprijsd zijn. We kunnen hier niet over bedragen praten omdat er enorm veel factoren invloed hebben op de prijs van een auto. Op onze site kunt u heel eenvoudig filteren op prijs en kijken naar de auto’s die wij hebben staan in uw prijsklasse.

 

Auto inruilen bij aanschaf

Natuurlijk staan wij ervoor open om uw auto in te ruilen wanneer u een auto bij ons koopt. Wanneer u wilt weten wat u voor uw auto kunt krijgen kunt u klikken op een occasion die u aanspreekt en vervolgens klikken op de groene knop ‘inruilvoorstel aanvragen’. Door vervolgens de stappen te doorlopen zorgt u ervoor dat uw aanvraag bij ons binnenkomt. Aan de hand van de door u ingevulde gegevens zullen wij vervolgens contact met u opnemen.

 

Auto goedkoop kopen: Kom eens langs in Hoogeveen

Van der Linden Auto’s zit gevestigd in Hoogeveen aan het industrieterrein De Buitenvaart. Hier hebben wij 2 panden. Wij hebben namelijk een showroom voor onze occasions en een werkplaats waar wij repareren, keuren en onderhoud plegen. Bij onze showroom bent u welkom om naar onze occasions te kijken. U kunt een proefrit maken en rustig rondkijken. Om er zeker van te zijn dat een medewerker u kan helpen kunt u altijd ook even een afspraak maken!

1
Scan de code Open in browser