• Contact

auto gebruikte kopen

Is het tijd voor een nieuwe auto en bent u op zoek naar een gebruikte auto? Wilt u graag een betrouwbare gebruikte auto kopen en zoekt u nu naar een betrouwbare dealer? In dit geval hoeft u niet verder te zoeken. Van der Linden Auto’s in Hoogeveen is namelijk al decennialang ervaren in het verkopen van tweedehandsauto’s en occasions. Wij hebben een ruim assortiment gebruikte auto’s die wij voor u graag laten zien in en bij onze prachtige showroom.

 

Van der Linden Auto’s: Voor al uw tweedehandsauto’s

Een gebruikte auto noemen wij liever een tweedehandsauto of occasion. Het woord occasions is Engels voor ‘kans’ en een nieuwe kans is wat een tweedehandsauto krijgt door een eventuele nieuwe eigenaar. Wij richten ons bij occasions niet op enkele merken, types of series, maar hebben juist een heel breed assortiment. Wij hebben vaak een aanbod van 150-200 auto’s staan. Dit aanbod fluctueert natuurlijk nogal, maar vrijwel dagelijks updaten wij ons aanbod op onze site. Zo ziet u online altijd het actuele aanbod.

 

Wat zijn de risico’s bij het kopen van een gebruikte auto?

Wanneer u een gebruikte auto ofwel occasion aanschaft dan heeft u natuurlijk een flink aantal voordelen waar u van profiteert. Daar hebben wij het straks graag nog even over, maar er zijn natuurlijk ook wat vragen die u zich stelt. Hoe weet u dat de gebruikte auto die u koopt wel bijvoorbeeld wel een betrouwbare auto is? Hoe weet u dat u niet binnen een paar weken weer bij ons bent omdat de auto nog gebreken hadden?

 

Het zijn risico’s zijn in zekere zin altijd bij een auto horen, want als u een auto aanschaft dan kunt u bij het wegrijden bij wijze van spreken een paaltje of stoepje raken waardoor er schade is. Maar u kunt ervan uitgaan dat iedere auto die wij te koop aanbieden uitvoerig is getest op de 20 BOVAG-punten en geen onderliggende gebreken heeft. Bij Van der Linden Auto’s koopt u nooit een kat in de zak. Heeft u wel wat met uw auto? In onze werkplaats lossen wij dit graag voor u op.

 

De voordelen van het kopen van een gebruikte auto

Maar er zitten natuurlijk veel meer voor- dan nadelen aan het kopen van een gebruikte auto. U heeft dan wellicht geen fabrieksgarantie meer in de meeste gevallen, maar we zullen even een fraai rijtje aan voordelen opsommen:

 

  • Het kopen van een tweedehandsauto is relatief goedkoper.
  • Een occasion geeft u de kans om een grotere, betere en mooiere auto te kopen dan wanneer u een nieuwe auto aanschaft.
  • Occasions zijn bij aanschaf al ingereden.
  • Bij ons kunt u ook ex-leaseauto’s kopen. Het voordeel hiervan is dat deze auto’s bijna altijd nog maar één vorige eigenaar gehad hebben.
  • Wanneer u bij ons een occasion koopt kunnen wij u helpen met de financiering en geven wij u eventueel een inruilaanbod volledig op maat.

 

Gebruikte auto kopen

Wilt u graag een fraaie occasions aanschaffen? Kijk online eens rond, kom eens lang of neem geheel vrijblijvend gerust contact met ons op. Ons deskundige personeel staat tijdens kantooruren altijd klaar voor u!

1
Scan de code Open in browser