• Contact

Audi occasions

Bent u een liefhebber van Audi en zoekt u naar een Audi occasion om te kopen? Zou u graag willen weten wat de voordelen van een Audi occasion zijn? Een Audi occasion is erg in trek en biedt vele voordelen. Mensen die al jaren een Audi rijden weten hier alles van, anderen zouden hier ook graag achter willen komen. In dit artikel vertellen we waarom Audi occasions zo in trek zijn in Nederland, welke Audi’s wij aanbieden en wat Van der Linden Auto’s u nog meer kan bieden. Benieuwd? Lees dan gewoon lekker even verder!
 

Een Audi rijden: Dat wil toch iedereen?

Mensen die sinds kort of al jarenlang een Audi rijden willen in vele gevallen nooit meer anders. Audi slaagt er al sinds jaar en dag in om mensen aan zich te binden. Audi’s zijn auto’s die opvallen. Een Audi is met haar sportieve uiterlijk een ware eyecatcher. Voor veel mensen is dit de reden om een Audi te kopen. Maar met alleen een strakke buitenkant zou het Duitse automerk natuurlijk nooit zo populair geworden zijn. Audi’s zijn van binnen strak, rijden lekker en kunnen ook nog eens erg zuinig zijn. Een Audi staat voor sportiviteit, comfort en klasse. Dat wil toch iedereen?
 

Voordelen van een Audi occasion

Het kopen van een Audi occasion biedt nogal wat voordelen. We sommen er even een aantal op:

  • Vanzelfsprekend is een Audi occasion goedkoper dan een nieuwe Audi. Dit is geen hogere wiskunde, maar wel een groot voordeel.
  • Het onderhoud aan een Audi occasion hoeft, in tegenstelling tot een nieuwe Audi die nog in de fabrieksgarantie zit, niet bij een specifieke Audi-garage. Dit scheelt nogal in de kosten. Een Audi occasion die u bij ons afneemt kunt u trouwens ook bij ons laten keuren, onderhouden en repareren.
  • Een nieuwe Audi heeft een bepaalde levertijd. In het geval van een occasion is dat niet het geval. Komt u vandaag kijken naar een Audi occasion en weet u zeker dat dit uw auto moet worden? Vaak kunt u hem dezelfde dag of morgen al meenemen.
  • In vergelijking met andere landen is een Audi occasion goedkoop. Daar waar een gemiddelde Audi occasion in Nederland onder de 15.000 ligt, betalen ze in Frankrijk, Duitsland en Spanje 4.000 tot 5.000 Euro gemiddeld meer.

 
Verschillende Audi-modellen bij Van der Linden Auto’s

Audi heeft in de afgelopen tientallen jaren naam en faam gemaakt met modellen als de Audi A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7, Q2, Q3, Q5, Q7. Al deze modellen zijn er in verschillende carrosserieën. Zo zijn er SUV’s, sedans, tourings, hatchbacks en andere autotypen. Audi heeft dieselauto’s, benzineauto’s, elektrische auto’s en hybride auto’s in het assortiment. Het assortiment van Van der Linden Auto’s op het gebied van Audi wisselt gedurende het jaar. Wel hebben wij altijd een behoorlijk aantal Audi auto’s in onze showroom staan. Alle bovenstaande modellen hebben wij door het jaar heen in meerdere uitvoeringen voor u klaarstaan.
 
Voor ons actuele aanbod adviseren wij u om even op onze site onder het kopje ‘Occasions’ te klikken en te filteren op Audi. Hier ziet u alle Audi occasions die wij op dit moment voor u hebben staan. Staat uw favoriete model er niet tussen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wellicht kunnen we alsnog iets voor u betekenen.
 

Audi occasion uitzoeken in Hoogeveen

Bent u in de gelegenheid om bij ons in Hoogeveen langs te komen om naar onze Audi’s te kijken? Zou u graag met een medewerker van ons in gesprek willen? Ons specialistisch personeel informeert u graag en kijkt er naar uit om u te helpen. Maak geheel vrijblijvend een afspraak of kom gerust een bij ons langs!

1
Scan de code Open in browser