• Contact

Andere auto kopen Zwolle

Bent u van plan om een andere auto te gaan kopen in Zwolle en omstreken? Van der Linden auto's in Hoogeveen is een betrouwbare partij in de buurt van Zwolle. In de showroom vindt u een zeer uitgebreid aanbod luxe tweedehands auto's.

Kiezen voor nieuw of tweedehands

Wanneer u een andere personenwagen gaat kopen, moet u eerst bepalen of u een nieuwe auto of een occasion wilt. Het prettige aan een nieuwe auto is uiteraard de zekerheid dat u de eerste tijd geen hoge onderhoudskosten zult hebben. Het grootste nadeel is echter dat u met een behoorlijke aanschafprijs te maken krijgt en een aanzienlijk waardeverlies in de eerste periode na aankoop. Bij het kopen van oudere tweedehands auto's speelt dit probleem niet, maar moet u vaak maar afwachten of de auto in goede staat van onderhoud verkeert. Een occasion van een recent bouwjaar biedt u het beste van twee werelden. In technische zin is uw personenwagen zo goed als nieuw, maar de aanschafprijs ligt aanmerkelijk lager. 

Breed assortiment in de showroom

Van der Linden auto's heeft altijd een ruime voorraad goed onderhouden occasions in de showroom. Door een scherp inkoopbeleid kunt u hier een andere auto kopen tegen groothandelsprijzen. Ook het inruilen van uw huidige personenwagen voor een andere occasion behoort tot de mogelijkheden. De inruilwaarde van uw huidige personenwagen wordt dan in mindering gebracht op het aankoopbedrag. 

Uitstekend bereikbaar vanuit Zwolle

Via de A28 en de A37 bent u vanuit Zwolle binnen een half uur in Hoogeveen. Heeft u vooraf al vragen over een specifieke occasion op onze site? Of bent u op zoek naar een bepaald model, uitvoering of merk? Neem gerust telefonisch contact op of vul het formulier op onze website in

1
Scan de code Open in browser