• Contact

Andere auto kopen Overijssel

Overweegt u wellicht om een andere auto te kopen in de provincie Overijssel? Van der Linden auto's in Hoogeveen ligt op korte afstand van uw regio en staat landelijk goed aangeschreven als specialist in jonge tweedehands auto's. Veel klanten uit de regio Overijssel en omgeving rijden inmiddels met volle tevredenheid in een hoogwaardige jonge occasion van Van der Linden auto's. 

Andere auto kopen: financiële overwegingen

Een personenwagen kopen betekent voor de meeste particulieren een behoorlijke financiële stap. Het is daarom verstandig om eerst de financiële consequenties in kaart te brengen. Uiteraard betreft het hier de aanschaf van de occasion, maar ook op langere termijn zijn er financiële overwegingen. Wanneer u nu bijvoorbeeld een andere auto gaat kopen met meer volume en vermogen, kan het zijn dat u ook meer wegenbelasting gaat betalen. Let daarnaast ook op het brandstofverbruik en mogelijke onderhoudskosten. Een goede verkoper zal u vooral ook vragen naar uw gebruik en gezinsgrootte. Op basis van uw situatie kunnen de opties duidelijk in kaart worden gebracht. U kunt dan een weloverwogen keuze maken voor een occasion die bij uw situatie past. 

Inruilen voor een andere auto

Heeft u op dit moment ook een personenwagen in uw bezit? Dan is het vaak mogelijk om uw huidige personenwagen in te ruilen. De inruilprijs wordt op transparante wijze bepaald op basis van de marktsituatie en uiteraard de staat en ouderdom van uw personenwagen. Deze inruilwaarde kan dan weer in mindering worden gebracht op de aanschafprijs bij het kopen van uw andere auto.

Goed bereikbaar vanuit Overijssel

Van der Linden auto's is uitstekend te bereiken vanuit geheel Overijssel. Ook kunt u zich vooraf oriënteren via internet. Vrijwel alle occasions zijn via onze website te bekijken. Heeft u vragen over één of meerdere van onze occasions? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

1
Scan de code Open in browser