Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Andere auto kopen Noord-Holland

Wanneer u overweegt een andere auto te gaan kopen in de provincie Noord-Holland, ligt het uiteraard voor de hand om eerst in uw eigen regio te gaan kijken. Toch kan het verstandig zijn om net even verder te kijken. Het grote aanbod van Van der Linden auto's trekt particulieren uit heel Nederland. Naast het aanbod waarderen veel klanten ook het eerlijke advies en de goede service. Ook vanuit Noord-Holland loont het dus de moeite om een bezoek te brengen aan de showroom in Hoogeveen voor het kopen van een andere auto. 

Hoe herkent u een goede aanbieder?

Een betrouwbare aanbieder van tweedehands auto's is in de regel aangesloten bij diverse vakorganisaties zoals bijvoorbeeld de Nationale Auto Pas. Ook het bekijken van klantrecensies via internet kan u een indruk geven met welk type bedrijf u te maken heeft. Het meest betrouwbaar is dit uiteraard wanneer deze klantrecensies worden weergegeven via een onafhankelijk recensiesysteem. Verder kunt u ook afgaan op uw eigen indruk. Wordt u vriendelijk te woord gestaan wanneer u belt voor meer inlichtingen? En biedt het autobedrijf de mogelijkheid om een proefrit te maken of extra garantie af te sluiten bij de aankoop? Al deze zaken kunnen u helpen om een betrouwbare aanbieder van occasions te vinden. 

Ook vanuit Noord-Holland

Het bijzondere aanbod van Van der Linden auto's is zeker de moeite waard wanneer u van plan bent om een andere auto te kopen, ook wanneer u afkomstig bent uit de regio Noord-Holland. Het team helpt u graag bij het zoeken en kopen van een occasion die past bij uw wensen voor een andere personenwagen. Heeft u vragen over één of meerdere van de aangeboden modellen op onze website? U kunt altijd even telefonisch contact met ons opnemen. Of maak meteen een afspraak voor een proefrit. De koffie staat klaar.

Bekijk onze occasions

 

Andere auto kopen OverijsselAndere auto kopen Flevoland - Andere auto kopen Zwolle - Andere auto kopen Gelderland - Andere auto kopen Drenthe - Andere auto kopen Friesland - Andere auto kopen Groningen

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!