• Contact

Andere auto kopen Groningen

Bent u woonachtig in de provincie Groningen en oriënteert u zich momenteel op het kopen van een andere auto? In de showroom van Van der Linden auto's in Hoogeveen vindt u een groot aanbod luxe occasions. Veel autobezitters in Groningen en de rest van Noord-Nederland hebben een passende andere personenwagen gevonden bij Van der Linden auto's.

Nieuw of tweedehands?

Wanneer u een andere auto gaat kopen, moet u eerst beslissen of u een nieuwe auto gaat kopen of een occasion. Een nieuwe personenwagen is uiteraard aantrekkelijk: u bent de eerste eigenaar en hoeft de eerste tijd geen hoge onderhoudskosten te verwachten. Echter is het wel zo dat een nieuwe personenwagen tot wel 25% in waarde daalt in de eerste twee jaar na aanschaf. Dat maakt een nieuwe personenwagen relatief duur in vergelijking met een jonge occasion. Een ander nadeel van nieuwe auto's is de vaak aanzienlijke levertijd. Bij een occasion kunt u gericht gaan zoeken naar een model en uitvoering die aansluit bij uw wensen. Vervolgens kunt u vaak al binnen enkele dagen uw andere personenwagen komen halen.

Bijzonder aanbod

Van der Linden auto biedt een bijzonder assortiment jonge occasions. In de showroom vindt u veel keus in courante merken en uitvoeringen van recente bouwjaren. Alle occasions zijn zorgvuldig nagekeken en de onderhoudshistorie wordt transparant weergegeven met behulp van de Nationale Auto Pas.

Een vertrouwd adres, ook vanuit Groningen

Dit grote aanbod maar ook het goede advies maakt het zeker de moeite waard om verder te kijken voor het kopen van een andere personenwagen. Vanuit heel de provincie Groningen bent u binnen een uur in Hoogeveen. Heeft u vooraf al algemene vragen of wilt u meer weten over een specifiek model op de website? Neem dan telefonisch contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een proefrit. 

1
Scan de code Open in browser