• Contact

Andere auto kopen Friesland

Bent u van plan om een andere auto te gaan kopen in de provincie Friesland? Van der Linden auto's is een betrouwbaar autobedrijf in Noord-Nederland. Ook vanuit Friesland weten veel particulieren Van der Linden auto's te waarderen voor het grote aanbod scherp geprijsde occasions en de goede service. Vanuit Friesland bent u via de snelweg en diverse binnenwegen snel in Hoogeveen. 

Keuzes bij het kopen van een andere auto

Maak eerst een goede inventarisatie van uw financiële mogelijkheden, maar ook van de eisen die u stelt aan een personenwagen. Houd bij het in kaart brengen van uw financiële mogelijkheden niet alleen rekening met de aanschafprijs van de door u gewenste occasion maar ook met de maandelijks terugkerende kosten, zoals de wegenbelasting, het verbruik en de verzekering. Een goede tip is om maandelijks een bepaald bedrag voor onderhoud opzij te zetten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wanneer u veel kilometers maakt, is een occasion met een dieselmotor wellicht interessant. Om uit te rekenen of dit voor u geldt, is het verstandig om de kosten en gemiddelde kilometers per jaar naast elkaar te zetten. 

Advies bij kopen van een andere auto in Friesland e.o.

Wanneer u twijfelt of een auto goed aansluit bij uw wensen, is het verstandig om een objectief advies in te winnen. De verkoopadviseurs bij Van der Linden auto's adviseren u graag het kopen van een andere personenwagen die aansluit bij uw budget en uw behoeften. Indien gewenst kan er ook bemiddeld worden ten aanzien van de financiering. Verder heeft u de keuze uit drie heldere garantiepakketten en de zekerheid van de Nationale Auto Pas. Wilt u meer weten over de aangeboden modellen op de website of heeft u algemene vragen? U kunt vrijblijvend contact opnemen via telefoon of door het informatieformulier op de website in te vullen.

1
Scan de code Open in browser