• Contact

Andere auto kopen Flevoland

Gaat u wellicht een andere auto kopen in de regio Flevoland? Niet ver van Flevoland vindt u Van der Linden auto's. In de showroom in Hoogeveen vindt u een scala aan goed onderhouden tweedehands auto's van recente bouwjaren. 

Waarom kiezen voor een occasion?

Occasions zijn qua prijs-kwaliteit verhouding in veel gevallen de optimale keuze. Het grootste waardeverlies heeft al plaatsgevonden in de eerste periode na aanschaf bij de eerste eigenaar. Zeker in het geval van jonge occasions is de auto structureel in orde en kan deze nog vele jaren mee. Wanneer u de auto aanschaft bij een betrouwbare aanbieder, mag u er ook vanuit gaan dat deze in goede staat verkeert. Van der Linden auto's biedt hiervoor diverse transparante garantiepakketten, zodat u zelf de afweging kunt maken ten aanzien van garantie op de auto. 

Financiële aspecten bij de aanschaf

Het kopen van een andere auto is financieel uiteraard een behoorlijke stap. Ook bij het kopen van een tweedehands auto is het mogelijk om dit deels te laten financieren. U kunt dit uiteraard in eigen beheer regelen met uw bank of een andere geldverstrekker. Van der Linden auto's kan echter ook, zonder eigenbelang, bemiddelen bij het regelen van een financiering. U heeft dan zo snel mogelijk duidelijkheid of de financiering afgesloten kan worden. 

Goed bereikbaar vanuit Flevoland

De showroom in Hoogeveen is goed bereikbaar vanuit de provincie Flevoland. Gaat u liever gericht op zoek naar een specifiek type of merk, dan is het handig om eerst de website te raadplegen. Hier vindt u het actuele aanbod overzichtelijk in beeld. Neemt u gerust contact op wanneer u algemene of specifieke vragen heeft. Het team van Van der Linden auto's helpt u graag verder. 

1
Scan de code Open in browser