• Contact

Andere auto kopen Drenthe

Heeft u het voornemen om een andere auto te gaan kopen, bijvoorbeeld omdat uw huidige personenwagen aan vervanging toe is? En woont u in de provincie Drenthe? De specialist op het gebied van hoogwaardige occasions in Drenthe is Van der Linden auto's uit Hoogeveen. 

De voordelen van een occasion

Wanneer u een andere auto gaat kopen, speelt de aanschafprijs waarschijnlijk een belangrijke rol bij uw keuze. Het is een feit dat de afschrijving van een auto in de eerste twee jaar het hoogst is. Bij een personenwagen die tussen de twee of drie jaar oud is, is de aanschafprijs soms wel een kwart lager dan de nieuwprijs. Het kan financieel dus een verstandige keuze zijn om een occasion aan te schaffen. 

Andere auto kopen: bij particulier of niet?

Natuurlijk is het ook mogelijk om bij een particulier een deugdelijke occasion te kopen tegen een redelijke prijs. Hier kleven echter ook risico's aan. Zelfs wanneer de verkoper geheel te goeder trouw is, blijft het zo dat de occasion niet is nagekeken door experts. Garantie is in de regel niet mogelijk bij particuliere verkoop. Ook is de onderhoudshistorie van de occasion vaak onduidelijk. 

Vertrouwd adres in Drenthe en omstreken

Wilt u echter zonder risico's een andere personenwagen aanschaffen, dan is het verstandiger om u te wenden tot een professioneel en goed aangeschreven autobedrijf. Van der Linden auto's in Hoogeveen (Drenthe) is al jaren een vertrouwd adres voor luxe, goed onderhouden occasions van recente bouwjaren. De occasions zijn voorzien van een Nationale Auto Pas en u kunt kiezen voor diverse garantiepakketten. Onafhankelijke klantbeoordelingen tonen aan dat de transparante aanpak en service van Van der Linden auto's door klanten uit heel Nederland gewaardeerd wordt. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

1
Scan de code Open in browser