Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Andere auto kopen

Bent u toe aan het kopen van een andere auto, bijvoorbeeld omdat uw eigen auto te oud is geworden of om andere redenen niet voldoet? Het kopen van een jonge tweedehands auto is een aantrekkelijk alternatief voor "nieuw" rijden. Het grootste waardeverlies van nieuwe auto's vindt namelijk plaats in de eerste periode na aankoop. Door een jonge tweedehands personenwagen aan te schaffen, geniet u wel de voordelen van een nieuwe personenwagen zonder de bijbehorende hoge aanschafprijs.

Aandachtspunten bij het kopen van een andere auto

De keuze voor een occasion is afhankelijk van uw budget, maar ook van uw persoonlijke situatie. Wanneer u dagelijks veel kilometers aflegt, zijn rijgedrag, comfort en energiezuinigheid belangrijke aandachtspunten. Gebruikt u uw personenwagen slechts incidenteel en alleen voor korte afstanden, dan kunt wellicht een eenvoudiger model aanschaffen. Ook speelt het aantal incidentele of regelmatige passagiers uiteraard een rol bij uw keuze. Houd bij het bepalen van uw budget niet alleen rekening met de aanschafprijs, maar ook met maandelijkse kosten zoals wegenbelasting en verzekering. Wanneer u eerst een goede inventarisatie maakt van uw behoeften en wensen, kunt u gericht gaan zoeken naar een personenwagen die hierbij aansluit.

Groot assortiment jonge tweedehands auto's

Van der Linden auto's in Hoogeveen is specialist op het gebied van hoogwaardige tweedehands auto's van recente bouwjaren. Door een scherp inkoopbeleid heeft u hier de keuze uit een groot en aantrekkelijk geprijsd aanbod tweedehands auto's in diverse modellen. Voor advies bij het kopen van een andere auto bent u hier van harte welkom. Ook kan het team u belangeloos bijstaan bij het regelen van een financiering bij het kopen van een andere auto. Neem gerust contact op voor meer informatie over een specifieke occasion.

Bekijk onze occassions

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!