• Contact

Afschrijving auto berekenen

Als u met een wagen rijdt, wordt deze langzaam maar zeker minder waard. Dit komt omdat er sprake is van afschrijving: door het rijden met de auto, ontstaat er slijtage en dit vermindert de waarde van het voertuig. Gaat u een nieuwe wagen kopen, wilt u uw huidige voertuig verkopen of gaat u een voertuig inruilen voor een nieuw exemplaar? Dan is het zeker interessant om te achterhalen wat de afschrijving van uw auto is.

De afschrijving van uw wagen berekenen

U kunt de afschrijving van een wagen berekenen als u een auto gaat kopen (om te achterhalen of u een slimme aankoop doet), als u een wagen gaat verkopen of als u een voertuig wil inruilen. De beste manier om de afschrijving van uw wagen te berekenen, is door het voertuig te laten controleren door een specialist. Een specialist op het gebied van auto's kan precies zien hoeveel een wagen geleden heeft en wat dit betekent voor de dagwaarde van het voertuig in kwestie, zodat u hier een duidelijk beeld van krijgt. Ook kan de specialist u helpen om de maandelijkse kosten van uw auto te berekenen.

Huidige voertuig verkopen? U kunt de wagen ook inruilen

Weet u de afschrijving van uw huidige voertuig en wilt u deze verkopen? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw huidige voertuig in te ruilen voor een occasion van Van der Linden auto’s. Op deze manier heeft u niet alleen een nieuw voertuig in huis waarvan u precies weet wat de afschrijving is, maar bent u bovendien van uw oude wagen verlost. Geen gebrek in opslagruimte, maar een parkeerplek voor uw nieuwe occasion en een eerlijke inruilwaarde voor uw oude voertuig. En omdat u deze inruilwaarde kunt gebruiken om uw nieuwe occasion te financieren, bent u ook goedkoper uit als u uw wagen inruilt.
U bekijkt het aanbod occasions van Van der Linden auto’s op deze website of in de showroom van het autobedrijf. Neem een kijkje op deze website of in de showroom, kies uw favoriete wagen en breng uw huidige voertuig naar Van der Linden auto’s voor een taxatie en eerlijke inruilwaarde.
Bekijk onze occasions

1
Scan de code Open in browser