• Contact

Afleveringskosten voor uw auto

Bent u toe aan een andere of nieuwe auto dan bent u zich ongetwijfeld aan het oriënteren op het internet of bent u bij een autodealer langs geweest. Wellicht bent u de term kosten rijklaar maken of afleverkosten tegengekomen. Op het moment dat u een tweedehands vervoersmiddel gaat kopen bent u ongetwijfeld bekend met de kosten zoals wegenbelasting, motorrijtuigenbelasting, autoverzekering, afschrijvingskosten, brandstofverbruik, maximaal toelaatbaar trekgewicht enzovoort. Wat de afleverkosten betreft willen wij u hierbij informeren over wat deze kosten precies inhouden.

Rijklaar maken

Op het moment dat u een ander/nieuw vervoersmiddel koopt, zorgt de autodealer dat uw aanwinst rijklaar wordt afgeleverd. Ten eerste zullen de zaken die u veranderd wilt hebben, worden aangepakt voor aflevering. U kunt hierbij denken aan het vervangen van lampenbolletjes, nieuwe velgen of kleine reparaties. Daarnaast is het natuurlijk in ieders belang dat u veilig de weg op gaat. Daarom wordt u voertuig gecontroleerd op alle benodigde punten, indien nodig worden vloeistoffen ververst of aangevuld. Tenzij anders afgesproken wordt uw auto zowel van binnen als aan de buitenkant gewassen. Soms zit er zo weinig brandstof in de auto dat het bedrijf de auto vast voor u tankt voor aflevering. Soms is het zo dat de APK termijn bijna verlopen is, vaak kunt u dan bij het autobedrijf direct een APK afspreken zodat u bij aflevering weer voor een jaar klaar bent.

Extra service

Het goed afleveren van de auto is een gewoonte onder autobedrijven die ervoor zorgt dat uw voertuig direct klaarstaat voor u en dat u dus zorgeloos onderweg kan. Deze kosten die door het autobedrijf worden gemaakt voor aflevering zijn dus de afleverkosten. Van der Linden auto's kan u ook helpen bij de financiering van uw occasion. 

Van der Linden auto's

Van der Linden auto's is gevestigd in Hoogeveen. Deze betrouwbare autodealer in Drenthe heeft een ruim aanbod van occasions op voorraad. Heeft u nog vragen over de afleverkosten dan helpen zij u graag verder. 

Bekijk onze occasions

 

1
Scan de code Open in browser