• Contact

2e hands auto leasen zakelijk

Is het voor u tijd voor een nieuwe auto en zou u graag een vrij nieuwe auto willen rijden? Lijkt het u fijn om geen grote uitgave te hoeven doen? Dan is het leasen van een 2e hands auto perfect voor u. Maar lease is toch juist om een nieuwe auto te rijden? Dat is vaak wel het geval inderdaad, maar 2e hands auto’s leasen heeft misschien nog wel meer voordelen. Wilt u alles weten over het privé en zakelijk leasen van 2e hands auto’s? Lees dan even verder!

Wat is lease?

Het leasen van een auto is eigenlijk het huren van een auto. U betaalt maandelijks een x-bedrag aan de leasemaatschappij en mag daardoor naar hartenlust gebruik maken van de auto. De leasemaatschappij blijft verantwoordelijk voor het onderhoud. Leasen heeft voor u als voordeel dat u geen grote uitgave hoeft te doen, een nieuwe auto kan rijden en geen onderhoudskosten kwijt bent.

Waarom een 2e hands auto leasen?

In de meeste gevallen leasen mensen een nieuwe auto, maar dat hoeft natuurlijk niet. 2e hands auto’s leasen wordt steeds populairder. Waarom? Nou, er zitten best wat leuke voordelen aan het leasen van een 2e hands auto, namelijk:

  • Het leasen van een 2e handsauto is voordeliger dan het leasen van een nieuwe auto.
  • De bijtelling bij het leasen van een 2e handsauto is een stuk lager.
  • Het leasen van een 2e handsauto kan voor een korte duur. Daar waar nieuwe auto’s doorgaans voor 24-72 maanden geleaset worden, kan dat met occasion lease ook voor 12-24 maanden.
  • Bij een tweedehandsauto weet u doorgaans niks over de onderhoudsgeschiedenis, bij een 2e hands leaseauto weet u dit wel.

2e hands auto zakelijk leasen

Zakelijk leasen van een 2e handsauto kan natuurlijk ook. U profiteert dan van dezelfde voordelen. Zakelijk leasen kan uiteraard bij ons ook. Zo kunt u uw personeel of uzelf laten rijden in een mooie auto en profiteert u van mooie voordelen.

Prive of zakelijk 2e hands auto leasen bij Van der Linden Auto’s

Wilt u graag een auto 2e hands leasen? Bent u benieuwd welke auto’s u bij ons kunt leasen? Klik op het knopje ‘financiering & lease’ voor ons aanbod of kijk eens rond tussen onze occasions. Wilt u graag een occasion van ons leasen? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op of kom gerust eens lang.

1
Scan de code Open in browser