• Contact

2dehands auto Emmen

U heeft besloten een tweede auto aan te schaffen, maar u wilt niet te veel geld uitgeven aan dit voertuig. Om een veilige, comfortabele en goede tweede voertuig aan te kunnen schaffen zonder al uw spaargeld uit te geven, kunt u een occasion kopen. Van der Linden uit Hoogeveen heeft een groot aanbod hoogwaardige occasions, waar uw perfecte tweede wagen gegarandeerd bij zit.

Geld besparen? Koop een occasion

Voertuigen die rechtstreeks vanuit de autofabrikant bij de dealer worden geleverd, zijn over het algemeen erg prijzig. Dit komt simpelweg omdat de wagens gloednieuw zijn en hier betaalt u uiteraard voor. Koopt u een 2dehands auto, ook wel occasion genoemd, dan bespaart u veel geld. Deze wagen is namelijk niet gloednieuw, maar voor bepaalde tijd al door een ander gebruikt. Hoe langer de wagen al gebruikt is, des te lager de prijs van het betreffende voertuig wordt. 

 

Nu denkt u misschien dat u concessies moet doen bij het aanschaffen van een occasion. Dit is niet het geval en zeker niet als u uw occasion bij Van der Linden aanschaft. Door ons grote aanbod tweedehands wagens, vindt u hier namelijk gegarandeerd uw perfecte occasion. U kunt deze wagen kopen als tweede voertuig voor het gezin, maar natuurlijk ook als primair voertuig.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze showroom

U kunt ons aanbod tweedehands voertuigen op onze website bekijken, maar we hebben ook een showroom. Deze showroom is gevestigd in Hoogeveen, in de buurt van uw woonplaats Emmen. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons grote aanbod occasions? Reis dan vanuit Emmen naar onze showroom en u kunt ons grote aanbod occasions direct bekijken. En zit er een wagen tussen die u echt mooi vindt? Dan mag u natuurlijk even proefrijden. Vragen? Neem dan contact met ons op.

1
Scan de code Open in browser